Zimski outfit

Za ljepotu treba trpjeti? Ne bi se složili s tim! Nema se potrebe zimi smrzavati samo kako bi izgledala dobro jer postoji toliko super odjevnih komada koji izgledaju odlično, a itekako griju.

Nema tog outfita zbog kojeg bi se smrzavali. I ne bi se niti trebali. Postoji toliko super načina kako se obući kada je vani hladno. Ne moraš baš onda kada su temperature oko nule nositi minice i tenisice. Neki će ti odjevni komadi pomoći da se osjećaš posebno toplo, a plus je i što su baš oni u modi. I ove godine, i prošle godine i bit će vjerojatno i sljedeće godine. Postali su zimski klasici za koje znamo da će nas uvijek ugrijati. I baš zato što su klasici, idealni su jer ih možeš nositi u skoro svakom outfitu ove zime. Idu uz sve! Kao stvoreni su za ljubiteljice mode zimi. Ovih 6 su must have.

1.Dugački kaput

 

 

Što duži, to bolji! Grijat će ti cijelo tijelo. Pogotovo ako je u pitanju neki topli i težak kaput. Ako nisi fan kaputa, nema veze, postoje u takvim verzijama i puffer jakne kao i teddy kaputi. Više se isplati imati jedan takav kaput nego neki koji ti jedva dolazi do struka. Plus je i što se ovakvi kaputi baš uvijek nose pa ga možeš nositi iz zime u zimu.

Zimski outfit Zimski outfiti s Instagrama koje možeš kopirati kada više ne znaš što nositi

2.Obične uske majice dugih rukava za slojevito odijevanje

 

 

Ona sama po sebi možda nije najtopliji komad odjeće, ali njena je funkcija zimi da ti pomogne dodati još jedan sloj. Obične pamučne majice dugih rukava su itekako korisne zimi jer ih možeš staviti ispod doslovno bilo čega i dodati si još malo topline. Kada su u neutralnim bojama poput crne, bijele ili bež mogu bez problema izgledati dobro na sve.

3.Kožne rukavice

 

 

Bilo kakve rukavice su obavezne zimi. Osim što će te grijati od hladnoće, pomoći će i da ti vjetar ne ispuše ruke i osuši tako kožu. Rukavice su dobra zaštita. Ako ti smetaju obične vunene jer ne izgledaju dobro, onda isprobaj kožne rukavice. Izgledaju više elegantno i damski, a obične crne idu dobro na sve.

4.Čizme do ili iznad koljena

 

 

Nisu baš praktične ako voliš nositi hlače sa širokim nogavicama, ali ako si fan skinny traperica i haljina i suknji, onda će ti čizme iznad koljena biti obavezan zimski dodatak. Kada već nosiš gole noge, najbolja je pokriti ih na drugi način. Toplim najlonkama i što višim čizmama.

Inuikii čizme Za sve koji su se zaljubili u Inuikii čizme: 6 najpopularnijih ideja kako ih nositi

5.Pletene zimske haljine

 

 

To su one haljine koje izgledaju kao veliki vuneni džemperi. Iako su haljine, totalno su casual - tople. U njima ćeš se osjećati udobno, a istovremeno i izgledati sređenije. S njima ti mogu dobro doći i ranije spomenute visoke čizme. Pletene haljine su jedan od najudobnijih zimski komada odjeće. Pogotovo za cure koje vole izgledati stajliš.

6.Najlonke s plišom iznutra

 

 

Da bi ti bilo što toplije u svim suknjama i haljinama koje nosiš u hladnijim mjesecima, najbitnija stvar su tople najlonke. Već sada godinama trendaju modeli najlonka koje imaju s unutarnje strane topli pliš, a izvana izgledaju kao da su prozirne. I takav imaju efekt i kada ih obučeš. Grijat će te kao niti jedne druge najlonke. Postale su obavezan dio zimskih outfita s razlogom.

Moda zima zimska moda u trendu odjevni komadi topli izgledaju dobro što toplije zimi outfit ideje ugrijati se zimi izgledati dobro zimi

Još vijesti