Galerija Dua Lipa - 1 Dua Lipa Dua Lipa - 1 +4 Dua Lipa - 2

Za ovogodišnju ljetnu sezonu, jedan model haljine se posebno istaknuo kao trend! To dokazuje i Dua Lipa s obzirom na to da je baš ona isfurala isti taj model i moramo priznati da joj odlično stoji.

Jedna haljina će biti omiljeni trend kojeg ćemo viđati na Instagramu ovog ljeta! U pitanju je haljina koja je naizgled prozirna jer je za nju potrebno staviti nešto ispod kako se ne bi vidjelo apsolutno sve. Isto tako je to kombinirala i Dua Lipa! Ona je izabrala all black outfit gdje je u glavnom fokusu upravo ta crna, prozirna haljina. Njezina ne samo da je prozirna, već je cijela rupičasta što daje još i dodatnu dimenziju ovog trenda koji će se zasigurno nositi po ljetu.

 

 

Ispod je stavila donje rublje koje je također u crnoj boji kako ne bi previše odudaralo od ostatka modne kombinacije. Haljina jedino nije rupičasta na dijelu trbuha i grudi, a Dua je uz to još obula i crne visoke čizme koje su upotpunile cjelokupni dojam njezinog outfita. Sigurni smo da ćemo sličnih kombinacija s ovom prozirnom haljinom tek viđati, bez obzira na to što mnogi ovu haljinu smatraju vulgarnom zbog njezine prozirnosti.

Maturalna haljina Najčešće greške koje cure rade kada kupuju i nose maturalnu haljinu – izbjegni ovih 8

Maturalna haljina Haljine s visokim prorezom su riskantne - ima način kako osigurati da ne pokažeš svima što imaš ispod

Dua Lipa trend ljeto 2022. prozirna haljina haljina u trendu Moda

Još vijesti