Galerija Dixie D'Amelio - 7 Dixie D'Amelio - 1 Dixie D'Amelio - 2 +4 Dixie D'Amelio - 3

Izgleda da je Dixie na odmoru jer u posljednje vrijeme na Instagramu samo objavljuje fotke u različitim badićima. Pripremila se za ljeto! Od svih badića koje je nosila, jedan posebno zapinje za oko.

Dixie D'Amelio nije više toliko aktivna na TikToku kao prije, ali zato objavljuje fotke na Instagramu više nego ikad prije. Očigledno je da posljednjih tjedan dana uživa na odmoru i svaki dan objavljuje fotke s odmora, naravno u badićima. Čini se da ima zavidno veliku kolekciju jer je svaki dan u drugom. Ipak, od svih badića koje je nosila, jedan je posebno zapeo za oko.

Ema Luketin i Selena Gomez Kakve badiće ove godine nose slavne cure? 8 influencerica i pjevačica koje su već pokazale nove badiće

Uzorak i materijal badića izgledaju drugačije i jedinstveno. Crni šljokičasti dizajn je divan i pomalo izgleda kao noćno nebo posuto sjajnim zvijezdama! Badić je totalno minijaturan i ne bi se svatko u njemu osjećao ugodno, ali uzorak je ono što nas je osvojilo.

 

 

Njezin je od brenda Triangl, a zove se Este Mana Sparkle i cijena mu je prilično visoka. Dizajnerske su kolekcije na modnim pistama najavile da će se ovo ljeto nositi materijali koji su metalik i koji sjaje, a ovo je jedan od načina kako se priključiti tom trendu. Fotke koje je Dixie objavila u ovom badiću su sve snimljene po noći, ali vjerujemo da badić izgleda jednako wow i po danu, pogotovo kada ga sunce obasja. Nije za svakoga, ali s ovim badićem ćeš sigurno biti centar pažnje na plaži!

Badić Mitovi o badićima u koje niti jedna cura ne bi trebala vjerovati – ovih 8 stvari nisu istina!

dixie d'amelio badic šljokičasti badić poseban badić Bikini u centru pažnje na plaži

Još vijesti