Proljetni outft

Traper trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, a u dućane su polako počele dolaziti proljetne stvari. Iako vrijeme u nekim danima nije ni malo proljetno, nadamo se da će se to uskoro promijeniti.

Otkad su traperice širih nogavica ušle u modu, čvrsto se drže i ne dopuštaju drugima ni blizu. Svake se sezone nose neki novi detalji i modeli traperice, a kakvi će se nositi u sljedećim mjesecima prije nego nam dođe ljeto i prijeđemo na kratke hlače? Izdvaja se 6 modela traperica kojima je najavljena slava, a neke od njih već možeš vidjeti po dućanima naveliko i sada. Na kraju, kakve ćeš traperice nositi ovisi najprije o tvom obliku tijela i tome kakve ti najbolje stoje. Za one koji vole pratiti trendove i vole se počastiti nekim trendi komadom, ovog proljeća to možeš napraviti s nekim od ovih 6 modela traperica.

Outfit Nova modna opsesija: Traperice ispod 30 eura koje stoje tako dobro da ih svi kupuju

1.Tamniji traper

 

 

Tamniji traper će se vratiti. To ne znači da se neće nositi i svijetle traperice i da će samo ove prevladati – ne. To samo znači da ćemo ovog proljeća viđati tamnije plave traperice više nego zadnjih sezona.

2.Ravne šire nogavice

 

 

Ravne nogavice su sada već onaj model traperica koji ne izlazi iz mode i svake je sezone tu. Sigurno i ti imaš neki takav par u ormaru. Super stoje na različitu obuću i u različitim outfitima izgledaju dobro.

3.Super dugačke i super široke nogavice

 

 

Traperice koje izgledaju kao da ćeš se u njima utopiti, to su one kakve se nose. Super široke nogavice toliko dugačke da ti se skoro i vuku po podu. Neće biti za svakoga, ali mogu izgledati dobro u kombinaciji s nekom uskom majicom ili topićem.

Anđela Kulaš Skinny traperice se i dalje mogu nositi i biti moderne – na ovih 5 načina će izgledati super

4.S izrezima

 

 

Takve je hlače nosila Taylor Swift, a sada ćemo ih nositi svi. Traperice mogu imati izreze na nogavicama, a za hrabrije cure tu si oni modeli s izrezima na bokovima.

5.Nogavice koje su uže, na sredini se šire pa se opet sužavaju

 

 

Ili poznate pod nazivom "horshoe jeans“ ili "baloon jeans“ jer izgledaju kao potkova. Nogavice se na području oko koljena šire, a onda dolje opet sužavaju. Već smo ovakve i viđali po dućanima zadnjih dana.

6.Sa zavrnutim nogavicama

 

 

Ove je traperice lako i napraviti sama, ne moraš kupovati nove. One koje imaš, a nogavice su im malo duže, zavrni ih i imaš traperice koje su u trendu.

Traperice u trendu Moda proljetna moda kakve se traperice nose modeli traperica traperice 2024

Još vijesti