Galerija Proljetni outfit Zara bomber jakna - 1 Zara bomber jakna - 2 +5 Zara bomber jakna - 3

Bomber jakne su idealne za prijelazna razdoblja, a postoje oni tanji modeli, kao i deblji. Uz to, ima ih u različitim dizajnima. S obzirom da su u dućane već stigle kolekcije za proljeće, bacili smo oko i na ovaj tip jakni.

Bomber jakne nisu možda svačiji stil na prvu, ali kada vidiš kakvih sve modela ima, postat će ti jasno da svatko može pronaći nešto za sebe. Ima onih modela koji su za cure koje vole izgledati trendi, koje vole izgledati opasno, ali i one koje vole izgledati ženstveno. Proljeće još nije tu, ali u dućane polako stižu proljetni komadi i krećemo se opremati za toplije doba godine. Iako je toplije i dalje će nam još neko vrijeme trebati jakna. To više neće biti pernate zimske jakne i kaputi već kožne jakne i različite ostale laganije proljetne. Jedna od jakni koja će ovo proljeće itekako biti u trendu je bomber jakna. Cure su na Instagramu već sada izgubile glavu za jednom Zarinom koju kao da svi nose.

 

 

Dolazi u triboje – bijeloj, zelenoj i sivoj, a sve tri su jednako omiljene.

 

 

Zapravo izgledaju kao bomber jakne od flisa. Više su casual nego one standardne i više „za cure“. Koji god bio razlog zašto se nekome sviđaju, činjenica je da su uhvatile oko mnogih cura. Iako su te tri najnošenije, Zara u ponudi ima još različitih verzija ove jakne.

 

 

Izdvojili smo ponudu s web shopa i u galeriji iznad možeš vidjeti sve modele koje imaju, a koji bi ti se mogli svidjeti.

Zara parfemi Najbolji Zara parfemi koje možeš kupiti: Top 7 njihovih mirisa koji su savršeni

zara Moda jakne proljetne jakne bomber jakne viralna jakna hit bomber jakna u trendu za proljeće ponuda

Još vijesti