Odjeća iz second handa - 2

Iako mnogi imaju averziju od kupnje odjeće u second hand dućanima, ova cura je dokazala upravo suprotno. Prije svega, pronašla je zaista zanimljive komade koji se mogu svakako kombinirati.

Kupnja odjeće u second hand dućanima se ne sviđa mnogima. Nekima je to odvratno s obzirom na to da je tu odjeću netko već prije nosio, dok drugi misle kako nijedan second hand dućan nema dobar izbor odjeće koji bi njima odgovarao. No, ova djevojka je snimila video u kojem pokazuje što je sve uspjela uloviti u jednom zagrebačkom second hand dućanu.

 

@shnicl Ponestalo mi običnih majica. #ootd #balkan #secondhand #thrift ♬ Dok Svira Radio - Boris Novković

 

Od svega što je isprobala, ulovila je jednu baš ljetnu, kratku haljinicu u maslinastoj boji koja se može kombinirati i s majicom kratkih rukava ispod nje. Osim ove, kupila je još jednu haljinicu koja joj je malo velika, ali kao što je pokazala i u videu, ona se lako može suziti sa strane kako bi joj odgovarala savršeno.

Recikliranje stare odjeće Odjeća iz second hand dućana može izgledati bolje nego što mislimo – ova cura je to i dokazala

Od ostalih artikala, kupila je četiri ljetne majice u različitim bojama koje su idealne za nadolazeće ljeto – bez obzira na to što su neke od njih jednobojne i obične. Možda neki i dalje neće htjeti kupovati odjeću u second handu, ali smo sigurni da je ova djevojka uspjela zaintrigirati barem nekoliko cura koje će se zaputiti u second hand!

moda Velikih 6 modnih trendova koji će se nositi ove godine, a koje ćeš lako pronaći u second hand dućanu

Odjevna kombinacija Odjevni komadi koje se isplati kupiti u second hand dućanima – na njih 5 posebno uvijek baci oko

second hand odjeća kupovina haljine majice shopping

Još vijesti