Slika nije pronađena

Sva stara odjeća u našem ormaru, koju ne nosimo, ili ona iz second hand dućana ima potencijala za biti nešto potpuno drugo, a to dokazuje i ova cura koja od odjeće iz second handa napravi potpuno nove i drugačije komade! Ne moramo ni spominjati koliko nam se sviđaju njezine kreacije.

Većina nas možda ima averziju prema second hand dućanima s obzirom na to da se tamo nalazi odjeća koja nije nova, već ju je netko prije nosio. Baš zato mnogi ne kupuju u second hand dućanima jer im se ili ništa ne sviđa s obzirom na drugačije modele, krojeve ili boje ili im se gadi činjenica da je netko nosio tu odjeću prije nego što je došla u dućan. No, ova djevojka je pravi dokaz kako bismo trebali postupati s takvom odjećom! Ona reciklira sve komade koje kupuje u second hand dućanima, odnosno od njih napravi nešto potpuno drugačije što će nositi u budućnosti.


Tako je u videu kojeg je objavila prikazala čak 6 novih komada koje je napravila od onih koje je kupila u second handu! Završni rezultati su zaista sjajni, kao npr. body kojeg je napravila od prevelike majice, crop topovi koje je dobila od prevelikih košulja i hlača, kupaći kostim kojeg je napravila od običnih sportskih tajica i predivna haljina koja je nastala pomoću oversized košulje. Ova djevojka je zaista kreativna jer osim što si je sama napravila nove modne komade u ormaru, reciklira odjeću koju kupuje u second handu što je danas zaista bitno s obzirom na to koliko smeća radimo nepotrebno.

Pogledajte još:

Misteriozna tetovaža koju puno ljudi stavlja: Iza ovih brojeva skriva se značenje koje tjera suze na oči

Mlada cura iz Ukrajine je postala viralna: Pokazuje kako izgleda njen život u zemlji pogođenoj ratom

Dolazi nova verzija iPhona 'za siromašne': Evo koliko će koštati ova jeftinija verzija

recikliranje odjeća zanimljivosti stara odjeća

Još vijesti