Umjetne trepavice

Mnoge cure muku muče sa stavljanjem umjetnih trepavica. To stavljanje nije tako jednostavno kao što izgleda, a od prve ide jedino onim curama koje imaju ili prirodni talent ili su već dobro izvježbane!

Stavljanje umjetnih trepavica nekada zna biti stresno, a najviše onda kada ti se zaista žuri i nemaš vremena odljepljivati ih po nekoliko puta i ispočetka stavljati. No, postoji trik kako ih možeš lakše nanijeti jer ih je cura u ovom videu nanijela za tren! Sve što ti treba su, naravno, umjetne trepavice, ljepilo, ali i uvijač s kojim inače uvijaš svoje prirodne trepavice.

 

@veyeralashes Replying to @debra.virgili btw guys i did not invent this, @arartistry did #russianvolumelashstrips #lashhack #russianlashes ♬ Bridget made this - TikToker 🫧

 

Djevojka je prvo ljepilo nanijela na gornji dio uvijača i na svoj kapak, točno na onom mjestu gdje će doći trepavica. Zatim je trepavicu prvo stavila na uvijač i ona se automatski zalijepila na gornji dio s obzirom na to da je samo na tom dijelu stavljala lijepilo. Nakon toga, s uvijačem je zalijepila trepavicu na kapak i to na isti način kao što inače uvijaš trepavice, samo uvijač trebaš približiti više korijenu no inače kako bi se trepavica ispravno zalijepila. Mnogi su oduševljeni ovim trikom, ali ima i cura u komentarima koje pišu kako se baš i ne usude na ovaj način lijepiti umjetne. No, najbitnije od svega je da ti je ruka mirna i da si dovoljno pažljiva, a rezultat će se onda vidjeti.

Trik s maskarom Mala tajna kako da ti trepavice izgledaju dulje kada staviš maskaru – evo što treba prije staviti na njih

Manga trepavice Hit u šminkanju: Prije smo ovakve trepavice izbjegavali, a danas su postale trend

umjetne trepavice trik uvijač za trepavice jednostavan način ljepljenja

Još vijesti