Manga trepavice

Pojam manga očiju poznat je već neko vrijeme, a radi se o tome da cure uz pomoć šminke vizualno povećaju oči. Taj pojam je najpoznatiji iz anime crtića, ali cure možda malo pretjeruju kada je u pitanju dojam kojeg žele s time postići.

Manga način šminkanja bio je popularan prije nekoliko godina, a očito kako je da ga cure i danas koriste, samo ovaj put taj efekt dobivaju uz pomoć trepavica. TikTok je pun tutoriala na koji način one dolaze do Manga trepavica, a to sve rade uz pomoć umjetnih trepavica koje režu na više različitih komada. Nakon toga ih lijepe, ali s velikim razmakom između njih. No, kako bi dobile potpuni efekt, lijepe ih i na gornje, ali i na donje kapke kako bi vizualno povećale oči. Krajnji rezultat nije katastrofalan, ali možda trepavice izgledaju ipak malo preglomazno u odnosu na oko.

 

@hayleybuix Manga lashes !! Ib @Sacheu #mangalashes #makeup #lashestutorial ♬ Freaky Deaky - Tyga & Doja Cat

 

 

@sacheu

DIY manga lashes tutorial

♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

 

Ukoliko je to uočljivo i preko samog videa, sigurni smo da je uživo još i dulje nego što izgleda. Zbog toga trepavice pomalo podsjećaju i na paukove noge, s obzirom na njihovu dužinu. Taj efekt može se postići i s jednom maskarom koja je već nekoliko godina dostupna i kod nas.

 

 

U pitanju je L'Oreal maskara Manga Mega Volume koja ima isti cilj upravo kao i ovaj trend, a to je dobiti duže i razdvojenije trepavice. Samo što s maskarom trepavice neće biti tako duge, neće nikog podsjećati na paukove noge, a krajnji rezultat će biti prirodniji nego s umjetnim trepavicama.

The Ordinary serum za obrve i trepavice Ordinary izbacio serum za rast obrva i trepavica – cijena mu i nije visoka u odnosu na ostale proizvode

Eye lift s umjetnim trepavicama Kako izdužiti oko uz pomoć šminke? Tajna je u načinu na koji lijepimo umjetne trepavice

trepavice manga manga trepavice trend u šminkanju paukove noge

Još vijesti