Konturiranje

Samo zato što mu je originalna namjena drugačija, ne znači da ga ne možeš koristiti i na ovaj i još pet drugih načina. Korektor je zapravo super stvar za konturiranje, samo treba pronaći neki koji će dobro odraditi taj posao, a dva od Maybellina to rade fantastično.

Korektor za konturiranje lica nije novost, mnogi to rade već jako dugo. Ono što je nekima problem je pronaći pravi korektor koji će taj posao odraditi dobro. Iako je neki korektor možda super u skrivanju podočnjaka, ne mora značiti i da će biti dobar kao kontura. Bitno je da ima pravu nijansu. Dva korektora od Maybellina su na društvenim mrežama postali popularni i zbog ove druge funkcije.

konturiranje Zaboravi na crtanje linija kod konturiranja lica – treba ti samo jedna točkica na pravom mjestu

Prvi je Fit Me! korektor koji koristi i Alix Earle, a za koji je rekla (i pokazala) kako lijepu nijansu da njenom licu, kao da je provela vrijeme na Havajima. A ako Alix nešto koristi, onda je već jasno da će to postati hit i da će svi pokupovati baš taj proizvod. Cure su se u komentarima složile da je ovaj korektor top kao kontura. Nijansa koju koristi Alix je 60 i čini se kao idealna. Nije niti žutkasta niti previše topla – i odlično se blenda.

 

@joellex26 #aanhechten met @alix earle If miss Alix uses it, we have to try it. Right? #alixearle #makeup #contour #maybelline ♬ original sound - Joelle

 

Drugi korektor koji će ti pomoći s konturom je Maybelline Instant Age Rewind. S njim ti konturiranje čak može biti i lakše jer umjesto da povlačiš linije, stavljaš točkice, koje je onda lakše i blendati, bez straha da će ti na licu ostati „crta“. Svaki je od ova dva dobar na svoj način.

 

@brittanybearmakeup Maybelline instant age rewind $8 shades: fair, warm olive #instantagerewind #maybelline #makeuphacks #makeuptutorial #musthave ♬ Pure Imagination - Rook1e

 

Jedini problem je što kod nas u drogerijama nećeš pronaći toliko tamne nijanse korektora, pa ćeš se da bi došla do njih morati osloniti na online shopping. S obzirom da proizvodi za konturiranje mogu biti skuplji, ovo je dobra ideja kako ipak barem malo uštedjeti, a i dalje izgledati jako dobro.

Tekući puderi Najbolji drogerijski tekući puderi koje možeš trenutno kupiti kod nas: Top 9 vrijednih tvoje pažnje

konturiranje kontura šminka šminkanje korektor kao kontura maybelline korektor preporuka