Galerija Crni nokti Sa zlatnim detaljima S tirkiznim tonovima +5 Sa zmijama

Imali smo teoriju crvenih noktiju kada su cure na društvenim mrežama širile priče da će ti ova boja laka za nokte pomoći osvojiti dečka koji ti se sviđa. Znaš li da postoji i teorija crnih noktiju, a evo koja je fora s njom!

Kada imamo dugačke i sređene nokte, osjećamo se odjednom samopouzdanije i bolje. Jednako kako ćeš se osjećati bolje kada imaš dan kada ti kosa izgleda odlično, takav utjecaj može imati i nova manikura. Kada si izgledamo dobro, to se održava i na naše samopouzdanje i na to kako se općenito osjećamo taj dan. Možda se sjećaš da je prije nekog vremena TikTok bio pun cura koje su lakirale nokte u crveno zbog teorije crvenih noktiju.

Manikura KVIZ: Kakvu manikuru staviti sljedeću na nokte?

Širila se teorija da ova boja noktiju može pomoći da osvojiš dečka koji ti se sviđa. Zvuči nategnuto, ALI i sama je znanost već nekoliko puta došla do zaključka da dečke privlačimo ako imamo na sebi nešto crveno. Po tome, ta teorija možda i nije toliko luda. Sada kada je tu jesen, zima i Halloween, počinjemo razmišljati o tamnijim nijansama manikura. Idealno je to vrijeme da te upoznamo s teorijom crnih noktiju.

 

@divashay888 #blacknails💅 #boldyblooming #blackspiritualists ♬ original sound - Rashayyashartv

 

Da, postoji i tako nešto! Teorija crne manikure je za cure koje se žele osjećati samopouzdanije, hrabro, misteriozno! To je za one koji žele zračiti ženstvenošću i zakoračiti u svoju „dark feminine“ energiju. Tako barem kažu društvene mreže!

 

 

Ukratko, ova će ti boja pomoći da se osjećaš moćnije i samopouzdanije. Zvuči dobro! Možeš samo staviti obične crne nokte ILI se možeš malo poigrati s njima i napraviti neku drugačiju manikuru s crnom kao glavnom bojom. U galeriji iznad ti donosimo ideje.

Vampirski nokti Ideja za manikuru za listopad: Postali su popularni „vampirski nokti“

manikura crni nokti teorija crnih noktiju značenje boja manikure Crna manikura ideje inspiracija Moda

Još vijesti