Galerija Jesenske manikure Lišće, bundeve i šljokice – sve u jednom Za one koji ne mogu dočekati Halloween +12 Smeđe sa smeđim

Ljeto je iza nas i prebacili smo se u jesenski mood. Uskoro ćemo krenuti nositi jesenske komade, a prije toga ubacujemo i nokte u jesensko izdanje. Ovo su neke od najljepših jesenskih manikura koje i ti možeš isprobati.

Kada dođe jesen, odlutamo u smeđe, narančaste, žute i zagasite tonove. Od rekreiranja boja koje ima lišće do tamnih nijansi koje dočaravaju ovo doba godine kada je sve puno kiše, mrak brzo pada i kada outfiti postaju tamniji. Sve ti to može poslužiti i kao inspiracija za novu manikuru. Neki jedva čekaju jesen i to im je najdraže modno razdoblje! Jesen je itekako posebna, a onda je jedino logično i da ti nokti budu posebni. Nećeš morati puno razmišljati o idejama za sljedeću jesensku manikuru jer ćeš ovdje na jednom mjestu imati tonu inspiracije. Donosimo ti 15 ideja za manikure koje su totalno jesenske i koje možeš rekreirati na svojim noktima ili ti mogu poslužiti i samo kao inspiracija za neku sličnu, ali opet drugačiju manikuru. Među ovih 15 ideja, sigurno će i tebi neka zapeti za oko i osvojiti te. Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Minimalističke manikure Manikure za školu: 15 jednostavnih i minimalističkih ideja koje su primjerene i za nastavu

Manikure za kratke nokte Kratki i slatki: 20 ideja za manikure koje izgledaju odlično na kratkim noktima

manikura ideje za manikuru jesenske manikure jesenski nokti inspiracija za manikuru ideje za nokte sljedeća manikura

Još vijesti