Victoria Secret makeup

Nakon što je jedna cura podijelila svoj izgled sa šminkom koji je nazvala „Victoria Secret model makeup“ – i svi su vidjeli kako joj dobro stoji, odjednom sada drugi isto žele naučiti ovako se našminkati. Sva sreća, nije teško i ne treba ti puno šminke!

U trendu su već odavno minimalistički i prirodniji makeup izgledi, a i ovo je jedan takav. Izgleda da kao da imaš minimalno šminke, a izgledaš tako dobro. Doslovno kao model. Victoria Secret modeli na modnim pistama izgledaju lijepo, ali nikada nemaju jaku šminku, već sve izgleda što prirodnije.

Uvijanje trepavica Trik za uvijanje trepavica s kojim će biti još bolje uvijene – ovaj sistem još nisi isprobala

Cure žele znati kako rekreirati njihove kovrče i cijeli njihov izgled. Jedna je cura podijelila kako se šminka i nazvala taj izgled „Victoria Secret model makeup“. Stoji joj tako dobro i izgleda tako slatko da su svi odmah poželjeli rekreirati taj izgled.

 

@madddnot #victoriasecretangel ♬ original sound - Charly Jordan

 

Malo šljokica na očima, rumenilo, korektor, i sjajilo u kombinaciji s nekim nude ružem. Ne može lakše! Ili se samo tako čini. Kada je snimila svoju makeup rutinu, pokazala je da čak nema niti tekućeg pudera u rutini. Kreće s korektorom i kremastom konturom. Koža joj izgleda već jako dobro na početku videa, a je li ranije stavila puder ili je u pitanju filter, može biti i jedno i drugo ili čak oboje.

 

@madddnot #makeuptutorial #victoriasecretmakeup #victoriasecretangel ♬ original sound - 2000smodels

 

Nije pokazala svaki proizvod pojedinačno koji je, ali neke možeš vidjeti koji su dok se s njima i šminka. Naravno, ne moraš koristiti identične proizvode kao i ona da bi dobila isti krajnji rezultat, ali kako bi dobila taj look, ipak prati tipove proizvoda koje koristi. Primjerice, kremasti proizvodi će na koži izgledati prirodnije nego oni u kamenu. Bitnija je ovdje tehnika i tip proizvoda nego da koristiš identičnu šminku kao ona. Nije komplicirano i svatko može ovo rekreirati sa šminkom koju već ima kod kuće. Probaj!

Lidijak makeup Kako se sama korak po korak možeš našminkati za maturalnu večer

šminka makeup victoria secret model kako se našminkati kao model prirodni makeup look jednostavan makeup izgled minimalistička šminka

Još vijesti