Uvijanje trepavica

Ako već ne koristiš uvijač za trepavice, propuštaš bitan korak u šminkanju. Pogotovo ako nikada nisi prezadovoljna s tim kako ti izgledaju trepavice i nisu baš naglašene i uvijene. Maskara može napraviti nešto i uviti ih malo, ali uvijač će joj dati tu dodatnu pomoć da ti trepavice učini posebno naglašenima.

Volimo TikTok jer ljudi na njemu podijele svoje trikove i hackove koje su slučajno otkrili ili koje im je netko drugi otkrio – i naučimo nešto novo i korisno. Sada imamo za tebe jedan trik sa šminkanjem i uvijanjem trepavica. Želimo da nam trepavice budu uvijene jer onda izgledaju puno bolje, dulje i naglašenije. Rijetke su cure sretnice koje već prirodno imaju uvijene trepavice. Za sve nas ostale tu je uvijač. Itekako pomaže s ovim poslom.

Maskara Maskare imaju različite četkice i svaka ima svoju funkciju: Evo s kojom ćeš dobiti dužinu, a s kojom uviti

Sada je Audrey otkrila na TikToku svoj način uvijanja trepavica koji je još i bolji od običnog jer daje bolje rezultate. Pokazala je razliku na očima – jedno je oko uvila kao i inače, stavila maskaru, a drugo je uvila na svoj način i stavila maskaru. Koja je njena tajna? Kada uvija trepavice, prvo ih uvije tako da uvijač okrene obrnuto.

 

@audboos Replying to @elisetferrell how I curl my lashes UPSIDE DOWN 🕷 #makeuptutorial #grwm #eyelashes ♬ original sound - audrey🛸

 

Jednostavno ga zarotira. I to je prvi korak. Na taj način trepavice još više izravna, ali onda kada ih nakon toga uvije na normalan način, budu deset puta naglašenije i više uvijenije nego inače. Možeš to vidjeti i na videu. Razlika se vidi, pogotovo kada stavi maskaru i kada se na kraju još više približi kameri. Definitivno trik koji možeš isprobati. Utjecaj na krajnji rezultat može imati i maskara koju koristiš. U svakom slučaju, ipak bi trebala vidjeti razliku nakon što u svojoj rutini i sa svojim proizvodima napraviš ovu malu izmjenu. Ako na tvojim trepavicama ne radi, nisi ništa izgubila, barem si probala. U komentaru je Audrey rekla da joj je ovo random palo na pamet. Hvala joj jer je podijelila sa svima nama!

Suhi šampon za trepavice Pojavio se suhi šampon za trepavice! Što to uopće je i što radi trepavicama?

trepavice uvijanje trepavica duge trepavice trik šminkanje Moda hack za duže trepavice za naglašenije trepavice tiktok beauty hack

Još vijesti