Makeup lookovi

S TikToka često dolaze neki trendovi u šminkanju koji nisu baš za svaki dan ili oni koji su za cure koje se već dobro znaju šminkati. Sada društvenim mrežama kruži ovo pravilo koje će biti idealno baš za svakoga i olakšati ti šminkanje.

Možda si vidjela da cure na TikToku stavljaju tetovaže iz žvaka na lice kao ukras uz sjenila na očima ili da stavljaju bronzer i pjegice s proizvodima za samotamnjenje. Ovakvi trendovi možda nisu baš za svakoga, niti za svaki dan. Sada pak imamo jedno pravilo koje smo vidjeli da je popularno na TikToku, a koje i tebi može olakšati rutinu šminkanja. Pogotovo ako si netko tko se tek krenuo šminkati i nisi baš profić.

Šminka Drogerijska šminka koja je postala viralna na društvenim mrežama – 9 odličnih proizvoda

Staviti tonu šminke na lice i nije baš najbolja ideja jer će to uživo izgledati loše. Ne treba ti rutina šminkanja od 20 koraka. I tu dolazi pravilo „242“. Brojevi označavaju sljedeće: po tom pravilu su ti dosta 2 proizvoda za oči, 4 proizvoda za lice i 2 proizvoda za usne. I to je to!

 

@dermatologist.mia 242 makeup rule is 2 eye products 4 base products and 2 lip products🎀🫶🏼#242makeuprule #242makeup #makeup #makeuptips #makeuphacks #makeuproutine #makeuptutorial #makeuprules #makeupworththehype #viralmakeup #242 #bestmakeuptrick #howtodomakeup #howtodomakeupforbeginers #naturalmakeup #cleangirlmakeup #adrianalimamakeup #relatable #girlsrelatable #fyp #foryou #foryoupage #xyzbca #arianagrande #blowthisup #viral ♬ original sound - TYSON

 

Uz samo njih, možeš dobiti jako lijepi makeup look i složiti svoju dnevnu rutinu šminkanja. Minimalističko i jednostavno! Našminkat ćeš se u 10 minuta i izgledati super.

 

 

Sve je manje popularno koristiti hrpu šminke na licu za svaki dan i njeguje se prirodni izgled. Ukoliko nisi sigurna koliko ti šminke treba, ovo će ti pravilo biti od koristi. Koje ćeš proizvode koristiti za oči – hoće li to biti maskara, tuš, sjenilo, na tebi je da odabereš i složiš svoju rutinu.

 

 

Na prvu bi se ovo moglo činiti kao izazov, ali pokušaj pojednostaviti svoju rutinu uz „242“ pravilo i vidi kakav će biti finalni rezultat. Kada ideš van ili imaš neko posebno događanje dodaj još koji korak, ali za svaki dan, ovo se čini sasvim dovoljno!

Šminka za jesen Boje ruževa koje ćemo nositi na jesen: 6 nijansi koje su omiljene u ovo doba godine

šminka makeup minimalistička šminka prirodna šminka za početnike pravilo 242 šminka za svaki dan kako se šminkati za svaki dan

Još vijesti