Selena Gomez i Rihanna

Svi znaju za primjerice Kylie Cosmetics, ali isto tako, mnogi nisu oduševljeni njenim brendom. Kada je tek došla na tržište, bila je hit, ali s godinama joj je popularnost pala jer je preskupo za kvalitetu koju daje, a i fanovi ju optužuju da non stop izbacuje iste ili vrlo slične proizvode.

Čini se da svaka slavna osoba i svaki influencer imaju sa strane neki svoj biznis. Neki su čak pokrenuli i nekoliko biznisa! Ne zarađuju samo od društvenih mreža ili svog primarnog zanimanja poput glume ili pjevanja. Mnoge su slavne cure pokrenule svoje brendove šminke. Neki su super popularni, ali nisu svi jednako oduševili ljude. Kako znaš da je nečiji brend šminke uspješan? Masovno će ga kupovati svi, ne samo fanovi te osobe. Neke slavne cure tako imaju brendove s odličnim proizvodima i bilo bi šteta da ih propustiš samo zato jer možda ne voliš glazbu od te pjevačice. Ovih 6 brendova šminke slavnih cura su apsolutni pogodak!

Latte Macchiato šminka Novi trend u šminkanju zove se Latte Macchiato i izgleda super – htjet ćeš ga nositi i ti

1.Fenty od Rihanne
Rihanna ima toliko biznisa, a svaki je uspješan! Od pjevačice je postala prava poslovna žena. Njena Fenty šminka nažalost još uvijek nije dostupna kod nas, ali ako ideš negdje gdje je ima, nemoj oklijevati. Vrijedi svakog centa.

 

 

2.Rare od Selene Gomez
Ako imaš TikTok, sigurno ti niti ne moramo puno govoriti o Seleni Gomez i njenom brendu Rare Beauty. Njezina su rumenila na itekako dobrom glasom – a za njima slijede i ostali proizvodi.

 

 

3.Haus Labs od Lady Gage
Još jedan celebrity brend koji rastura! Lady Gaga i njen Haus Labs nisu možda poznati kao Rare Beauty ili Fenty, ali sve više i više ljudi saznaje i za njen brend i budu oduševljeni proizvodima.

 

 

4.Flower Beauty od Drew Berrymore
Glumica Drew Berrymore možda nije netko za koga ćeš reći da ju obožavaš ili zbog koje ćeš pogledati neki film, ali njen brend šminke je odličan! Toliko je dobar da ga koriste i brojne druge slavne osobe, a one imaju pristup svim mogućim brendovima, ali biraju Flower.

 

 

5.Florence by Mills od Milly Bobby Brown
Brend od Millie je poznatiji po svojim skincare proizvodima, ali imaju i šminku! I to šminku koja mnoge ugodno iznenadi kada ju probaju. Njen brend i je namijenjen za mlađu publiku, koja ga i voli.

 

 

6.r.e.m beauty od Ariane Grande
Nekima je super, nekima je bezveze, ali ipak nekako prevladavaju pozitivni komentari. Ariana je sve iznenadila kada je pokrenula svoju liniju šminke, a mnogi ju proizvode pokupovali jer vole Ari. Ako i nisi njen najveći fan, mogla bi postati fan njene šminke.

 

 

Šminkanje prije izlaska Neke stvari ne bi trebala posuđivati od frendice: 7 proizvoda koje nije pametno dijeliti s drugima

šminka brendovi slavnih brendovi šminke vlasnici slavne osobe dobri proizvodi dobra šminka imaju dobre proizvode brendovi od poznatih osoba

Još vijesti