Viralna šminka

Neki proizvodi postanu popularni na društvenim mrežama, a pitamo se kasnije kako je to moguće, jer ne da nisu dobri, nego su loši. Pogotovo za cijenu koju imaju. Sa svima ovima to nije slučaj. Trenutno trendaju – i opravdano svi pričaju o njima.

Svaki dan nešto novo postane viralno na TikToku, ali nije uvijek svaka stvar koja je viralna zapravo i dobra. TikTokerica iz beauty svijeta uvijek imaju neke nove preporuke i neka nova otkrića. Što je od toga zapravo dobro i isplati se kupiti, a što ne? Fokusirali smo se na ovu prvu kategoriju: proizvodi koji su viralni i koji su stvarno toliko dobri koliko se o njima i priča. Nije nepoznato da influenceri nekada lažu i muljaju kada imaju plaćena sponzorstva pa nahvale nešto što uopće nije dobro – ali u ovih 10 slučajeva, svaka je riječ hvale opravdana.

1.Makeup by Mario tekući puder
Ako se o nečemu trenutno priča onda je to ovaj tekući puder. Malo je skuplji, da, ali ljudi kažu da vrijedi svakog centa. S obzirom da se radi o brendu vizažista Kim Kardashian, lako je moguće da i ona trenutno nosi ovaj puder.

 

 

2.Rare tekuće rumenilo
Brend Selene Gomez rastura! Jedan proizvod koji se posebno uvijek preporučuje je tekuće rumenilo. SVI ga koriste, nema šanse da nije dobro!

3.L'Oreal Telescopic maskara
Iako je Mikayla mislila da maskara nije dovoljno dobra i da mora staviti umjetne trepavice kako bi ju prodala, uvjeravamo te, maskara je predobra!

Mikayla Nogueira Uhvatili poznatu influencericu u laži: Nahvalila maskaru, a zapravo stavila umjetne trepavice

Trepavice s njom izgledaju odlično. Kada potrošiš maskaru koju koristiš, stavi ovu na popis za kupnju.

 

 

4.e.l.f. Halo Glow Liquid Filter
Ako se jedan brend u posljednje vrijeme iskazao, onda je to e.l.f. Svaki proizvod koji im novi izađe bude toliko dobar da za njim zavlada pomama. Isto se dogodilo i s ovim. On će pomoći da ti koža i u stvarnom životu izgleda kao da imaš filter za zaglađivanje kože koji se koristi na TikToku.

Cameron Hill „Dečki ne bi trebali nositi šminku“ – ovaj TikToker je tu da pokaže kako šminka na dečkima izgleda baš dobro

5.Drunk Elephant Bronzing Drops
Nakon što je Alix Earle pokazala da ovo koristi, razgrabilo se s polica dućana brzinom svjetlosti. Radi se o proizvodu koji se može dodati u tekući puder i kada se stavlja na lice dat će ti sjaj i malo boje.

 

 

6.e.l.f. Power Grip primer
Jedan primer o kojem se ne prestaje pričati je upravo ovaj. Radi se o dupe proizvodu za sličan primer brenda Milk. Samo je naravno ovaj cijenom puno pristupačniji, a mnogi kažu da je čak i bolji od originala.

7.L'Oreal Infallible bronzer
O Infallible puderu u kamenu svako malo priča iznova, a ovog puta i na malo drugačiji način. Obično se priča o baš puderu, ali beauty entuzijastima je za oko zapeo i L'Oreal Infallible bronzer.

 

 

8.NYX Jumbo Eye Pencil u bijeloj boji (Milk nijansa)
Nedavno je postalo popularno i u vodenu liniju oka stavljati bijelu olovku, a ova je ona koju se najčešće koristi. Koristi se i na način da se njome stavi točkica u kut oka kako bi se naglasio. U realnosti, svaka je dobra, ali ova je velika i sigurno će i malo dulje trajati prije nego ju potrošiš.

Beauty trendovi Viralni beauty trendovi na koje smo pali ove godine: 10 savjeta koji su se pokazali kao odlični

9.Clinique ruž u nijansi Black Honey
Ne prestaje biti jedan od proizvoda o kojima se priča. Bio je hit prošle godine, a nastavlja biti hit i ove godine. Postao je popularan jer boja izgleda super na usnama i uz to je hidratantan i neće ti isušiti usne.

 

 

10.e.l.f. Halo Glow Powder Puff
I za kraj, pufer za stavljati puder u kamenu. Počelo se to sve češće raditi s baš ovakvim puferima, a iako trendaju i neki skuplji, i e.l.f. ima svog kandidata koje je jednako osvojio TikTokerice.

tiktok šminka Viralno viralna šminka u trendu vrijedi isprobati dobra šminka preporuke za šminku svi sada koriste

Još vijesti