Hailey Bieber i Emily Shak

Tijekom zime kada nosiš jaknu ionako nitko neće vidjeti u cijelosti tvoj outfit – dok ne dođeš na odredište i skineš sve dodatke od jakne do šala. Tijekom ljeta je pak ono što nosiš uvijek u centru pažnje.

Jesi spremna da svi pogledi budu na tebi? U moru ljudi nekada je teško doći do izražaja, ali jedna od stvari koja ti može pomoći da te se primijeti je da nosiš odjeću koju neće biti moguće ne zapaziti i ne okrenuti glavu za tobom kada prolaziš. Bilo da ideš na more, neko drugo putovanje ili samo ostaješ u svom gradu, u svakom slučaju, možeš izgledati odlično. Ove se godine nose neki trendovi koji će itekako pomoći zaustaviti poglede. Najbitnije je da se u onome što nosiš osjećaš ugodno i samopouzdano, a ovi će ti trendovi u tome pomoći.

1.Donje rublje koje izviruje iznad hlača

 

 

Jedan trend koji se jako nosi u posljednje vrijeme, a pomalo je kontroverzan je pokazivanje donjeg rublja. Ništa što će ti otkriti previše! Nose se hlače koje se spuste niže, tako da se vidi gumica od donjeg rublja. Ovo je posebno efektno kada se radi o nekom brendu, kada je u jednoj boji ili nekom s natpisom. Trend će izgledati najbolje kada se kombinira sa širokim hlačama.

2.Haljine s izrezima

 

 

Sigurno znaš za ovaj trend, a ljeto i more su idealna prilika da ga probaš. Tamo nam je uvijek manje bed hodati u oskudnijim outfitima nego kada smo doma. Haljine s izrezima mogu izgledati jako dobro, samo pazi da biraš model u kojem će ti svi atributi biti pokriveni i gdje neće biti straha da će tijekom dana ili večeri nešto ispasti. Postoje haljine s izrezima na različitim mjestima, biraj onu koja će najbolje stajati na baš tvom tijelu.

3.Barbie outfit

 

 

Barbie je u modi. Vjerojatno je tu pomogla činjenica da se snima Barbie film koji je privukao zanimanje. Odjednom se pojavio trend nazvan 'Barbiecore'. Nose se ružičaste haljinice, ružičasto od glave do pete, a neki čak i kosu fabraju u neku nijansu ružičaste.

Hailey Bieber Hailey Bieber uvijek izgleda odlično: 7 malih modnih trikova koje i ti možeš ukrasti od nje

4.Gola leđa

 

 

Kada ćeš nositi ovakve haljine i majice ako ne sada. Još jedan komad odjeće koji je kao stvoren za more i večernje šetnje rivom. Osim što će ti pomoći da ti bude manje vruće, u potpunosti otvorena leđa itekako privlače poglede.

5.Metalni topić

 

 

Ovakvi su topići riskantni, da, ali izgledaju tako dobro! Ako imaš manje grudi onda je ovaj trend nešto što trebaš isprobati ovo ljeto. Možeš biti sigurna da je ovo topić koji će ti pomoći da izgledaš ekstra. Pitanje je samo jesi li dovoljno hrabra da ga nosiš.

Svilena slip haljina Ljetne odjevne kombinacije s Instagrama: Izgledaju skupo, a pronaći ćeš ih u Bershki ili H&M-u

Moda outfit ljetni outfit inspiracija ideje izgledati ekstra

Još vijesti