Mango

Doza slatkoće za danas! Jedna je djevojka jednostavno morala podijeliti na što je naletjela kada je došla do odjela traperica u Mango dućanu. Ovakvi se prizori ne viđaju često, a ona i svi u komentarima, bili su izvan sebe od oduševljenja.

Jedan od razloga zašto volimo TikTok je taj što na njemu ljudi dijele neke divne situacije koje su im se dogodile. Tako je bilo i ovoj curi koja je otišla u kupovinu u Mangu. Obilazila je dućan i kada je došla do odijela s trapericama imala je što i vidjeti. Najslađi prizor ikada koji je iz trenutka u trenutak samo postajao još slađi.

Marko Vuletić Marko Vuletić išao provjeriti kako je to biti cura: Isprobao je različite ženske proizvode

Na hrpi traperica je spavala mačka! Naravno, jedina reakcija na to je da joj se priđe i da ju se pomazi, a to je napravila i ova cura. Kad ono – još jedno iznenađenje. Nije samo mačka, već i njena obitelj – sladak mali mačić. Taman je imao ručak!

@hmeryemg #catsoftiktok #catsofistanbul #kitten ♬ Jump - Tik Tok

 

Radi se o njihovoj poslovnici u Istanbulu što donekle objašnjava kako se mačka našla u dućanu. Ovaj grad je poznat po tome da je pun mačaka. Kako je ova zalutala u dućan i bez imalo problema tu spava, ne zna se, ali sigurno niti jednom kupcu ovakva prizor ne bi zasmetao. Izgleda da ne smeta ni radnicima u dućani. U komentarima su se svi rastopili i šale se da ako kupiš traperice, dobiješ dva mjau mjau gratis. Uvijek bi pristali na takav deal!

Zbog njih cure gledaju Svjetsko nogometno prvenstvo: 10 najzgodnijih nogometaša koji igraju ove godine Nogometaši Dominik Szoboszlai (Mađarska) Pablo Gavi (Španjolska) +7 Kai Havertz (Njemačka)

mango slatko Prizor Viralno mačka u mangu slatke životinje

Još vijesti