Bijela haljina

Jedan od najvećih ljetnih fejlova je kada netko nosi bijelu majicu ili haljinu, a ispod se nazire grudnjak jer je u pogrešnoj boji. S takvom odjećom, on ne bi trebao dolaziti do izražaja.

Bilo bi za cure najidealnija opcija kada tijekom ljeta ne bi nosile grudnjak, tako se ne bi morale brinuti vidi li se ispod odjeće ili ne. Međutim, ne mogu se sve cure provući s ovim, pogotovo ako imaju veće grudi, a i puno se nas ne osjeća ugodno hodati gradom ili ići negdje bez grudnjaka. Ako se ni ti ne osjećaš ugodno bez grudnjaka, pogotovo u bijeloj odjeći, onda definitivno za ovo ljeto moraš znati sljedeći trik.

Ružičasta haljina Što će se nositi ovog ljeta? 8 modnih trendova idealnih za vrućine, a uz to i izgledaju dobro

Jedna boja grudnjaka se nikada neće vidjeti ispod bijele odjeće, a to nije bijeli grudnjak kako bi svi prvo pomislili. On će se nazirati ispod bijele majice ili haljine. S druge strane, onaj koji se neće vidjeti je crveni.

 

 

Da, dobro si pročitala. Neočekivano u potpunosti i sami nismo vjerovali dok nismo isprobali. Ali stvarno! Crveni se grudnjaci ne vide ispod bijele odjeće. To je navodno tako zato što naša koža ima crvene tonove. Zbog toga se grudnjaci ove boje stapaju s kožom ispod bijele odjeće. Najbolji su oni tamnije crveni, bordo boje, a izbjegava jarko ružičaste, oni se ipak budu vidjeli. Naravno, druga je priča ako je ono što nosiš prozirno, tada nema spasa i vidjet će se koje god da je boje grudnjak. Zato prije kupovine provjeri je li taj komad proziran.

 

 

Još jedna boja koja se neće vidjeti ispod bijele odjeće je bež grudnjak, onaj koji je bojom najsličniji tvojoj boji kože.

Manikura Najpopularniji oblik manikure ove godine: Ne nose se više dugi i četvrtasti nokti

Moda bijela odjeća koji grudnjak boja grudnjaka bijela majica bijela haljina

Još vijesti