Proljetni outfit

Znamo već svi dobro da se u trendu duge traper suknje, ali nisu jedine koje se nose. Osim njih, još su neke big deal ovog proljeća, samo su ostale malo u sjeni. S druge strane, neke su i izašle iz mode.

Proljeće znači i povratak suknja na modnu scenu. Iako ih neki hrabri nose i tijekom zime, njihovo je pravo vrijeme kada izađe sunce i temperature dođu do barem 15 stupnjeva. Svima je već jasno da su duge traper suknje apsolutni proljetni hit. Vratile su se u modu i sve osvojile. A osim njih, kakve se još suknje nose ovog proljeća? Četiri su modela posebno u trendu, ima i dugih i kratkih, ponešto za svakoga. Na broju jedan su naravno…

1.Duge traper suknje

 

 

Što više reći? Duge traper suknje su čini se ovog proljeća popularnije čak i od traperica. Gdje god se okrenemo – tamo su. Godinama su se smatrale staromodnima, a sada im se sreća okrenula i opet su se vratile u modu i to na velika vrata. Jedan su tip suknje koji bi se mogao svidjeti čak i onima koji inače ne vole suknje.

Duga suknja Nose se duge traper suknje, a pitanje je s kojom ih obućom nositi? Super idu na ovih 6 stvari

2.Full dugačke suknje koje skrivaju i stopala

 

 

Osim dugih traper suknji, nose se i svi ostali modeli dugih suknji i što je duža, to bolje. One koje su toliko dugačke da su skroz do poda, toliko da ti prekrivaju stopala, idealne!

3.Kargo suknje

 

 

Kratke, duge, svejedno kakve. Kargo hlače su se nosile tijekom zime, a sada se prebacujemo na njihovu proljetnu verziju – suknje. Jednako su popularne i dugačka i kratka verzija.

4.Asimetrične suknje

 

 

Suknje koje nisu ravno rezane i kojima je rub asimetričan na bilo koji način su još jedan od trendova na koji možeš uskočiti. Nekada imaju detalj koji će ih učiniti asimetričnima, a nekada se baš vidi da je jedna strana kraća, a druga duža. Ima totalno fora modela ovakvih suknji!

Odjevna kombinacija za proljetni dejt Modni komadi koji su u trendu, a koje možeš nositi na spoj: U ovih ćeš 6 izgledati sređenije

To su oni modeli koji se sada nose više nego ikad, ali kada nešto uđe u modu, nešto drugo izađe. Što je ovog proljeća izašlo iz mode? Izdvajamo ti i nekoliko modela koji se više ne nose. Ako ti se bilo koje od ovih suknji sviđaju, nemoj da te zaustavi to što su izašle iz mode, i dalje ih možeš nositi ako su dio tvog stila. Ipak, ako si netko tko prati modu, onda te ovo proljeće nećemo vidjeti u…

1.Mini traper suknjicama
Mini traper suknjice kakve su bile popularne prošle godine i 2000-tih godina su još jednom otišle iz mode. Ovakve su suknje ionako prilično neudobne i ne osjećamo se baš sigurno u njima pa nećemo za njima plakati.

2.Duge i srednje dužine suknje s naborima

 

 

Suknje s naborima koje su duge ili srednje dužine su ovo proljeće također u mirovini. To ne znači da ako imaš neku takvu, da ju ne možeš i dalje nositi, pogotovo kada ideš negdje na neko svečanije događanje. Samo više neće biti toliko hit u svakodnevnoj modi.

3.Suknje s gumbićima po cijeloj dužini
Suknje koje imaju gumbiće po cijeloj dužini su još jedni modeli koje baš nećeš vidjeti po dućanima. Za sada i one odlaze u prošlost.

Moda u trendu proljetna moda suknje kakve se suknje nose proljetni trendovi proljetne suknje izašle iz mode

Još vijesti