Proljetni outfit

Balerinke su nešto novo ovog proljeća. Cipele koje većina nas nije nosila već godinama. Pitanje koje nas sada muči je s čim ih uopće nositi. Zapravo pašu na različite kombinacije, a mi ti izdvajamo 6 u kojima izgledaju baš baš dobro.

Ukoliko su i tebi balerinke nepoznat pojam, nešto što nisi nosila nikada ili nisi nosila već dugo vremena, onda će ti ovaj mali vodič pomoći. Definitivno su cipele proljeća i jako su sada u trendu. Ako su ti neke zapele za oko i razmišljaš da bi ih mogla probati nositi, ali ne znaš s čim jer ti se ne čini da neće izgledati dobro – stiže pomoć. Drugačije su od svih cipela koje nosiš pa djeluju kao da neće izgledati dobro, ali prevarila bi se. Balerinke izgledaju skroz dobro na hrpu proljetnih odjevnih kombinacija kakve i ti sigurno redovito nosiš. Da, bit će drugačije nego kada nosiš tenisice i izgledat će drugačije, ali ne loše. Samo će ti možda na početku biti malo čudno dok se navikneš na njih. Pogledaj s čim ih sve možeš nositi!

1.S hlačama koje imaju super široke nogavice

 

 

Bilo kakve hlače sa širokim nogavicama, bilo to traperice ili neki model „poslovnih“ hlača, izgleda dobro. Ono što će uvijek pomoći da sve zajedno izgleda još bolje je da ti se boja balerinki slaže s bojom odjeće koju nosiš.

Balerinke Balerinke su cipele ovog proljeća: Opet se nose, a evo kakve modele možeš pronaći u dućanima

2.S minicama

 

 

Odjevne kombinacije koje izgledaju malo više fensi i više sređenije su tip outfita koji će ili dobro na balerinke. Bilo da nosiš mini suknju ili mini proljetnu haljinicu, u svakom slučaju, balerinke su cipele koje idu dobro na takvu odjeću.

3.S ljetnim laganim hlačama

 

 

Kako dolazi ljeto i toplije vrijeme, ukoliko si cura koja voli nositi razne laganije ljetne hlače, eto još jedne prilike da nosiš balerinke. Razni modeli ljetnih hlača idu dobro na ove cipele i balerinke su dobra zamjena za ljeto ako nisi fan sandala i otvorenih cipela.

4.S dugom traper suknjom

 

 

Možeš spojiti i dva najveća proljetna trenda u jedan outfit. S dugim traper suknjama možeš nositi balerinke i ne brinuti se hoće li izgledati dobro ili ne – izgledat će dobro!

Duga suknja Nose se duge traper suknje, a pitanje je s kojom ih obućom nositi? Super idu na ovih 6 stvari

5.S običnim trapkama ravnog kroja

 

 

Ovo su hlače kakve ipak većina nas najčešće nosi. I s njima isto možeš nositi balerinke. Izgleda skroz dobro. Uz hlače možeš staviti bilo kakvu majicu kratkih rukava i imaš outfit.

6.S kratkim hlačicama

 

 

Različite kratke hlače mogu biti dobra kombinacija za nositi s balerinkama. Jedino možda nije dobra ideja nositi ih na kratke traper hlačice – to neće izgledati tako dobro, no sve one ostale kratke hlače – samo daj.

Moda balerinke s čim nositi outfit odjevne kombinacija inspiracija uz balerinke izgleda dobro s balerinkama u trendu

Još vijesti