Galerija Nika Pavičić - 3 Nika Pavičić - 1 Nika Pavičić - 4 +5 Nika Pavičić - 5

Nikad dovoljno preporuka parfema. Prošli smo ti tjedan pisali o favoritu influencerice Olivere Orsić, a sada je jedan od svojih drogerijskih favorita otkrila i Nika Pavičić.

Uvijek smo tu za dobre preporuke parfema! Kada dođe vrijeme da si trebaš kupiti novi parfem, nije loše baciti oko na preporuke drugih kako bi si barem malo smanjila izbor. Na tržištu postoji toliko parfema da nije nekada lako odabrati samo jedan.

Olivera Orsić Influencerica Olivera Orsić je otkrila parfem o kojem se ne priča, a za koji dobiva brdo komplimenata

I vrapci na grani već znaju da je Good Girl od Caroline Herrere top, da Gucci, Lancome i ostali dizajneri rade dobre parfeme, ali njihove cijene najčešće neće biti baš svima pristupačne. Drogerijski su parfemi puni iznenađenja, a za Niku Pavičić, ovo je jedan koji si svatko treba staviti na listu da ga isproba i uzme u obzir.

Nika Pavičić - 2

Preporučila je pratiteljima na Instagramu drogerijski parfem Flavia Koral, koji je nju totalno oduševio. Radi se o voćnom parfemu za koji se govori da je duplić Tiziana Terenzi Kirke parfema.

 

 

Fora s ovim parfemom je i da je uniseks, što znači da može biti i za cure i za dečke. Dolazi samo u velikom pakiranju od 100 mililitara pa ako se usporedi količina i cijena, zapravo je itekako pristupačan.

 

 

Niki je parfem super, a jedina mana koju spominju recenzije je ta da nije baš postojan, što znači da ćeš ga nekoliko puta na dan morati dodavati ako želiš da ti se osjeti cijeli dan.

Parfemi s kojima možeš upgrejdati svoju kolekciju: 10 parfema do 30 eura idealni za svaki dan Kupovina parfema La Rive Her Choice s.Oliver women +7 Zara Hypnotic Vanilla

nika pavičić xniks parfem preporuka parfema influencerica drogerijski parfem duplić kirke parfema uniseks parfem

Još vijesti