Inuikii čizme

Izgledaju lijepo, čine se udobne i mekane, a i tople su. Zvuče kao savršena obuća za zimu i nije toliko čudno što je hrpa cura ove godine poludjela baš za Inuikii čizmama. Slične su Ugssicama po mnogočemu, ali opet, posebne su na svoj način.

Ako voliš Uggsice, voljet ćeš i Inuikii čizme. Podsjećaju izgledom i udobnošću na njih, ali su ipak dizajnom drugačije. Cure su ove zime izgubile glavu za Inuikii čizmama. Ako ih imaš, onda ti je jasno zašto. Nećeš čuti baš da je netko ostao super razočaran nakon što ih je kupio. Iako su popularne i lijepe, nisu baš standardnog izgleda za čizme i možda će izgledati čudnije uz neke odjevne kombinacije.

 

 

Najvjerojatnije je to samo u tvojoj glavi i izgledaju top, samo nisi navikla na takve čizme. Ipak, ako ne znaš s čim i kako kombinirati svoje nove Inuikiice, donosimo ti 6 najpopularnijih outfita s njima. Ove nose SVI s tim čizmama i uvijek su pun pogodak. Nemaš brige da će izgledati loše.

Na trenirku i hoodicu

 

 

Izgledaju casual i jedna od najčešćih kombinacija u kojima smo ih vidjeli je uz trenirke i hoodice. Što opuštenije, to bolje. Ovo nisu čizme koje ćeš nositi u onim danima kada želiš izgledati fensi, već u onim danima kada se želiš osjećati udobno i izgledati što jednostavnije i opuštenije.

Zimski outfit Zimski outfiti s Instagrama koje možeš kopirati kada više ne znaš što nositi

Uz uske hlače do gležnja da se malo vide i čarape

 

 

Jedan trend koji vidimo da je tu i ove zime je pokazivanje čarapa. Najčešće to budu obične bijele ili neke dizajnerske. To čak i izgleda dobro u sportskim i opuštenijim kombinacijama. Ovaj trend možeš profurati i s Inuikii čizmama jer na njih izgleda baš dobro. Samo pazi da su ti boje svega ujednačene i da izgledaju dobro uz boju čizama. Savršeno za sve one uske trapke do gležnja koje imaš u ormaru, a koje inače izbjegavaš zimi jer ne želiš smrznute gležnjeve.

Čarape u tajice i na njih Inuikii

 

 

Ako idu uz trenirke, idu i uz tajice. I u ovoj kombinaciji možeš pokazati čarape bez da to izgleda glupo. Jako puno cura nosi Inuikii čizme i na ovaj način, a svaki od tih njihovih outfita izgleda tako dobro i Instagramerski.

Poslovne hlače sa širokim nogavicama

 

 

Ako si hrabrija, možeš ih isfurati i na ovaj način. Hlače koje izgledaju kao poslovne, s full širokim nogavicama, tu su i ove zime, a iako djeluju previše fensi za svaki dan, ove će ih čizme učiniti malo svakodnevnijima. Pošto su čizme toliko casual, kada se spoje s ovim hlačama, to bez problema može izgledati kao outfit za u školu, za na kavu ili za dejt. S nekim kožnim čizmama će izgledati puno više sređeno.

Jesenski outfiti Kombinacije traperica i čizmi koje najbolje idu zajedno: S kojima nositi čizme na petu ili Uggsice?

Trapez hlače

 

 

Ako ti ne smeta sakriti dio čizme, možeš ih nositi i na trapez traper hlače. Izgledaju dobro i na široke nogavice. Jedina je tu mana upravo to – sakrit ćeš dio čizme. Kako ubiti dvije muhe jednim udarcem, nositi hlače širokih nogavica i pokazati čizme je da nosiš one hlače s prorezom na nogavicama.

Zimska pletena haljina

 

 

Na minice ne izgledaju tako dobro, kao ni na obične kratke haljinice, ali na zimske pletene haljine – izgledat ćeš kao bombon. Čizme izgledaju kao da su za na Sjeverni pol i vjerojatno zbog toga najbolje i idu na haljine koje su baš zimske, a ne na lepršave ili super mini suknjice.

Naravno, ti ih možeš nositi s čim god želiš! Ovo su samo oni outfiti u kojima ih nose svi i u kojima si 100% sigurna da izgledaju dobro i da idu s njima.

inuikii čizme Moda zimske čizme u trendu svi ih nose kako se zovu kako ih nositi s čim ih nositi najpopularniji outfti

Još vijesti