Outfiti

Kada ideš u shopping, trebaš paziti da ne baciš previše novaca na stvari koje kvalitetom možda nisu toliko dobre i da ne plaćaš nešto više samo zato što piše naziv nekog fensi brenda.

Da bi mogla slagati super outfite i izgledati kao cure s Instagrama koje pratiš i koje su ti modni uzori, u ormaru ti trebaju osnovni komadi. To su oni komadi koji idu sa svim i koji se nose uvijek. Oni ne izlaze iz mode i mogu biti osnova milijun različitih outfita. Kada imaš takve komade, nećeš imati problem da nemaš ništa za obući. Upravo se zato u neke modne komade isplati uložiti i dati malo više novaca, a u neke ne. Šanse su da nećeš požaliti ako ovih 5 platiš malo više jer ćeš ih nositi i nositi i nositi bez obzira na trendove.

Jesenski outfiti Odjevni komadi koje trebaš nositi ako želiš izgledati više odraslo

1.Klasične torbice

 

 

Torbice u neutralnim bojama i u modelu koji uvijek nosiš su uvijek dobra investicija. Znaš da ćeš ju sigurno moći kombinirati s puno toga kada je u neutralnoj boji, a ako se radi o modelu koji ti je već godinama najdraži, vjerojatno će ti i u budućnosti biti komad za kojim ćeš posezati.

2.Zimski kaput

 

 

Neki su u zimi totalno tim kaput, a neki tim pufasta jakna. Dobar i kvalitetan zimski kaput možeš nositi godinama. Pogotovo ako si netko tko uvijek i nosi kaput i outfiti ti izgledaju ljepše s njim. U ovom se slučaju isplati dati više novaca ako to znači i bolja kvaliteta jer će ti onda biti i toplije. Kaputi sa što većim postotkom vune u sastavu su najbolji izbor i njihova je cijena opravdana.

3.Traperice

 

 

Kvalitetne traperice ima smisla platiti malo više. Pusti to kakve su traperice u trendu nego isprobaj više modela i vidi koji je najlaskaviji za tvoje tijelo. Kada to znaš, onda znaš i da s takvim modelom u budućnosti ne možeš pogriješiti. Traperice su onaj komad koji se može nositi za najrazličitije prilike i za kojim većina i najčešće poseže.

Zimski outfit Ormar ti nije potpun ako u njemu nemaš ovih 9 osnovnih komada koji se na prvu čine bezveze

4.Mala crna haljina

 

 

Klasik. Kakva god da je svečanija prigoda, ona može proći. S detaljima i obućom ćeš ju dodatno podignuti ili učiniti da izgleda više casual. Nikada ne izlazi iz mode.

5.Sunčane naočale

 

 

Sunčane naočale u mogu biti dobra investicija. Ako ih kupuješ zato što su sad takve u trendu, onda je bolje kupiti neke plastične i jeftinije jer šanse da ćeš ih htjeti nositi i sljedeće ljeto nisu baš velike. Kada su pak u pitanju klasični modeli – ili imaš neki model koji ti se sviđa već dulje, onda s njim ne možeš pogriješiti. Kupuješ nešto što ćeš nositi godinama. Sunčane ne možemo prerasti i isplati se kupiti neke skuplje.

Moda Modni klasici komadi odjeće modni komadi isplati se platiti više ne izlaze iz mode modne investicije

Još vijesti