Jesenski outfiti

Nećeš izgledati previše ozbiljno, ali ako ih ubaciš u svoje svakodnevne kombinacije, odavat ćeš dojam da si odraslija. Postoje situacije kada želimo izgledati ozbiljnije i odraslije, a ako je to i tvoja želja, evo koji ti komadi trebaju.

Odjeća ti može pomoći da izgledaš odraslije, samo ne bi trebala niti pretjerati i otići u drugu krajnost pa se početi odijevati kao 30-godišnja poslovna žena. Svi kada su mladi iz nekog razloga uvijek žele što prije odrasti i zato mnoge cure već u srednjoj žele izgledati odraslije i ozbiljnije. Da bi odala dojam da si odraslija, može ti pomoći odjeća. To ne znači da se trebaš početi odijevati kao tvoja mama, već samo moraš u svoj ormar ubaciti neke odrasle komade odjeće. I nositi ih s onim što imaš. Napravit će razliku. Od svega, ovih će 8 biti oni koji će napraviti najlakše napraviti razliku.

1.Običan sako
Jednobojni sako u nekoj neutralnoj boji. Ne izgleda kao nešto za stare, a pomoći će da izgledaš odraslije. Dok još nije previše hladno vani, može ti glumiti i jaknu ako je neki malo deblji.

 

 

2.Traperice koje nisu poderane
Poderane traperice su nešto što nije znak odraslosti. Ne kažemo da odrasli ne nose nekada ovakve traperice, ali ako želiš izgledati ozbiljno, trebaju ti oni parovi koji nemaju rupe na koljenima.

Jesenski outfit Što obući? 6 jesenskih outfita koji su tako dobri da ćeš se u njima morati fotkati za Instagram

3.Mala crna haljinica
Za neka fensi izdanja, ovo je komad uz koji ćeš uvijek izgledati odraslije. Neka jednostavna mala crna haljinica. Ne izgleda bablje, a može biti jako elegantna.

 

 

4.Gležnjače na malu peticu
Obične niske gležnjače na malu petu neće biti neudobne za hodati, a i idu uz sve. Nešto su u čemu ćeš izgledati odraslije, ali nisu staromodne. Nose se svake godine, samo se mijenjaju modeli.

5.Klasičan zimski kaput
Iako jakne i kapute nosiš samo dok si vani, bitni su za outfit. U zimi je uvijek bolje birati kaput umjesto jakne ako želiš izgledati ozbiljnije.

 

 

6.Košulje
Ultimativni odjevni komad ako želiš izgledati ozbiljnije. Najlakše ćeš ju kombinirati i prilagoditi svom stilu.

Jesenski outfit Marte kao glavni adut ove jeseni: Evo na koje sve odjevne komade će odlično pristajati

7.Haljine koje su srednje dužine ili malo iznad koljena
Kada su u pitanju haljine, ako želiš djelovati ozbiljnije, onda gledaj haljine srednje dužine ili one koje su do malo iznad koljena. Jako kratke haljine-minice neće izgledati odraslo.

 

 

8.Jednobojni topići
Bez ikakvih natpisa, sličica i prugica u 5 različitih boja. Jednobojni topići i majice su uvijek nešto što će ti pomoći da ne izgledaš kao da ideš u 5. razred osnovne.

Moda odjeća izgledati odraslije ozbiljnije što nositi outfiti komadi odjeće

Još vijesti