Zimski outfit

Više nema izgovora i svi moramo znati za ova modna pravila. U puno će ti situacija dobro doći i pomoći ti da izgledaš što je bolje moguće. U novu godinu ulazimo modno pametniji.

Neki se drže modnih pravila i nikada ih ne krše, a drugi rade sve po svome. Oboje može izgledati dobro jer je zapravo najbitnije da se ti osjećaš ugodno i samopouzdano u onome što nosiš na sebi. Nažalost, većina nas i nema baš samopouzdanja na bacanje i baš nam odjeća može pomoći da se osjećamo wow ili grozno. Da bi bila zadovoljna sa svojim odrazom u ogledalu kada se spremaš za negdje, počni se držati tri modna pravila. Ova smo naučili u 2022. godini i držat ćemo ih se i sljedeće godine. U praksi su se pokazala kao ona koja stvarno pomažu. I svatko ih može slijediti i pomoći si što lakše složiti super odjevne kombinacije.

1.Manje je više

 

 

Ako ovo pravilo još uvijek nisi naučila i počela primjenjivati, sada je vrijeme. Ima dana i situacija kada se svim silama trudimo izgledati što je bolje moguće i u baš tim trenucima onda pretjeramo i ne izgledamo najbolje moguće. Onda kada se najviše trudiš, nešto ti ne štima na outfitu i ovo može biti razlog. Jednostavno imaš previše svega. Pokušaj smanjiti i vidjet ćeš da će odmah biti bolje.

Jesenski outfiti Najčešće modne greške koje nam se svima nekada zalome: Zbog ovih 10 sitnica outfit ne izgleda tip top

2.Modni dodaci su ključni

 

 

Torbica, sunčane, narukvice ili naušnice. To su sitnice, ali one koje mogu promijeniti dojam. Sada u zimi, to su kapice, šalovi, rukavice i slične stvari koje nas dodatno zagrijavaju. Ne trebaš imati 100 kapa da bi imala posebnu za svaki outfit, ali pokušaj kod odijevanja pridati pozornost i modnim dodacima te ih uskladiti s onim što nosiš. Koliku razliku može napraviti ako samo staviš drugačije naušnice ili ako makneš jedan od dodataka jer ih ima previše ili ako dodaš šiltericu.

Slika nije pronađena Koliko imaš koraka u šminkanju? 9 znakova da je tvoja rutina šminkanja prekomplicirana

3.Ne vrijede ti trendovi, ako nemaš osnovne basic komade

 

 

Bilo da imaš svoj stil koji furaš ili pratiš modne trendove i odijevaš se po onome što je tada u modi, bit će ti ormar u kaosu ukoliko nemaš osnovne basic komade odjeće. To su najobičnija crna majica, najobičnija bijela majica, bež tajice, crne trapke…komadi koji idu uz baš SVE. Kada imaš njih, postat će ti milijun puta lakše slagati odjevne kombinacije. Oni će ti pomoći i da nosiš što više odjeće iz svog ormara, jer glavni razlog zašto dio odjeće ne nosimo, je jer ju nemamo s čim kombinirati. Ovako ćeš imati!

Moda modna pravila outfit slaganje outfita svi moraju znati olakšati odjevne kombinacije izgledati najbolje

Još vijesti