Slika nije pronađena

Iako bismo svi najradije izgledali kao modeli kojima svaka krpica koja stave na sebe stoji odlično, činjenica je da svatko od nas ima drugačiji tip tijela i nemoguće je za očekivati da će nam svima svaki komad odjeće stajati jednako dobro.

Najgora stvar koju možeš raditi kada kupuješ odjeću je da kupuješ komade koji jednostavno nisu za tvoj oblik tijela. Cure koje imaju veće grude neće izgledati u nekoj majici isto kao one koje su gotovo pa ravne. Iako su velike grudi nešto na što puno cura pati i želi, one koje ih imaju, znaju koliko to nekada može biti problem. Nekada je kupovanje majica prava noćna mora. Ukoliko ne želiš da ti grudi strše i ispadaju iz majice te da izgledaš pristojno i odmjereno, postoje modeli majica koje trebaš izbjegavati, kao i oni koji će ti stajati odlično. Za cure s većim grudima postoje 4 modela majici koje će im stajati super i s njima se nikada ne morate bojati da ćete pogriješiti, a to su sljedeći.

1.Majice na preklop

Majice (i haljine) na preklop su idealne za cure s većim grudima jer ti neće stisnuti grudi toliko da ne izgleda lijepo, a nećeš se ni osjećati kao da nemaš dovoljno mjesta. Kod ovakvih komada možemo sami regulirati koliko ćemo ih jako stegnuti, što je idealno. Bilo da su na vezice koje se omotaju ili neki drugi način vezanja, ovakve su majice dobro rješenje. Nekada ćeš morati uzeti i majicu broj veću kako bi ti dobro stajala na grudima, ali opet, to neće biti problem jer ćeš u struku moći stegnuti koliko treba da bi ti savršeno stajala.

2.Majice s V izrezom

Postoje dvije vrste izreza na majicama koje super stoje curama s većim grudima, a jedan od njih je V izrez. Postoji dobar razlog zašto je baš ovaj izrez idealan, a to je da on naglašava vrat i čini ga vizualno duljim, što će napraviti dobru ravnotežu jer ti neće samo grudi biti u fokusu. Učinit će da ti proporcije gornjeg dijela tijela budu jednako naglašene, a opet, ako odabereš majicu s dubljim dekolteom, izgledat će sexy, ali ne i 'jeftino'.

3.Majice od 'nabranog' materijala

Ovaj materijal je još nešto što djevojke koje imaju veće grudi trebaju tražiti jer će im takve majice stajati odlično. Imaju dovoljno rastezljivosti u sebi da se prilagode tvom tijelu i oblinama, a iako su uske, zbog nabranog materijala nećeš izgledati prenapadno. Curama s ovakvim tijelom nije uvijek najlakše naći majice koje će im biti dobre i na predjelu grudi i na predjelu struka, ako imaju uži struk, jer na jednom dijelu neće odgovarati. Ali ne i ovakve majice. One su kao stvorene za ovakvo tijelo.

4.Majice sa srcolikim izrezom

Kako pokazati malo dekoltea, ali ne previše? Uz srcoliki izrez. Iako je on tipičan za večernje haljine ili vjenčanice, mogu se pronaći i majice koje imaju ovakav izrez. Samo budi oprezna kod ovakve majice, nemoj kupiti onu koja ima ugrađen grudnjak, jer se zna dogoditi da to imaju, a to nije tip majice kakav želiš. No o tome možeš pročitati malo niže.

A sada slijede modeli majica kakve cure s većim grudima trebaju izbjegavati u širokom luku. Ima ih 3.

1.Majice koje se šire odmah ispod grudi

Ako si gledala seriju 'Bridgerton' onda ti je ovaj model poznat, samo što su tamo bile haljine. U prošlim vremenima su se nosile haljine koje su se širile odmah ispod grudi, a danas se mogu naći i takve majice. Čine se idealne za sakriti trbuščić, ali ako imaš veće grudi, nisu za tebe. Neće stajati dobro i izgledat ćeš kao da si trudna, a to sigurno nije look na koji ciljaš. Jer što su ti veće grudi, to će majica šire padati.

2.Majice s ugrađenim grudnjacima

Sve one majice koje imaju ugrađene grudnjake i topići koji izgledaju kao ovaj kojeg na fotki nosi Kylie, to su modeli kakvi ti ne trebaju u ormaru. Oni su super na curama s manjim grudima, ali na curama s većim grudima to će izgledati tako da će ti sve ispadati, majica će ti padati, grudi će ti se 'izliti' iz nje negdje... Takve majice uglavnom imaju manje košarice, gotovo nikada nisu prilagođene za cure s većim grudima. Zato je bolje ostaviti ih onima s manjim grudima.

3.Standardne košulje


Iako je košulja klasik, s njom djevojke koje imaju veće grudi trebaju biti oprezne.
Ukoliko nisi fan široke odjeće, košulje ti je najbolje izbjegavati. Uske košulje su opasnost. Zbog grudi, lako se dogodi da ti se gumb otkopča, a da to ni ne primijetiš ili još gore, da ti gumb ispadne. Većina košulja nisu namijenjene za cure s većim grudima jer jednostavno ne stoje dobro i ne naglašavaju što treba. Ako ikako možeš, izbjegni ih koliko je god moguće.

Pogledajte još:

Kako da ti obični outfit 'traperice i majica' bude bolji i moderniji? Dodaj neki od ovih 7 dodataka

Odjeća koja će ti pomoći da na fotkama izgledaš još bolje: 9 fotogeničnih odjevnih komada

Najveći ovogodišnji proljetni trendovi - ovih 8 su se nosili i prije, a sada se vraćaju na velika vrata

Moda što nositi majice što ne nositi velike grudi

Još vijesti