Duga suknja

Nakon 20-ak godina, u modu su se vratile i balerinke i duge traper suknje. Duge traper suknje u novim verzijama izgledaju skroz dobro, a pitanje je samo s kakvom ih obućom nositi. S obzirom da je početak proljeća, trenutno imamo najviše opcija jer još ima i hladnijih i toplijih dana.

Minice su otišle, a zamijenile su ih one dugačke suknje. Točnije, traper dugačke suknje. Osim trapera, nose se i druge duge suknje, ali nekako se čini da je upravo traper najviše privukao zaljubljenice u modu. U kombinaciji s prorezom, ovakve suknje izgledaju puno bolje nego što ih pamtimo. Proljeće je ono doba godine kada je vrijeme još nestabilno i imamo i toplijih i hladnijih dana. Tako se možeš neke dane provući još s čizmama, a neke s cipelicama i tenisicama. Ukoliko nisi ni sama sigurna s kakvom obućom nositi duge suknje, ovo su najčešće kombinacije koje se nose i koje izgledaju dobro.

1.S mokasinkama

 

 

Pa što onda ako ti se vide i čarape? Ovo je odavno prestalo biti nešto loše i zapravo su čarape koje izviruju nekada baš onaj detalj koji će pomoći da sve izgleda više opušteno. S glomaznim mokasinkama kao odlična kombinacija uz dugu traper suknju.

Moda Majice koje ćemo ovo proljeće non stop nositi na traperice – 5 trendi modela koji su super za svaki dan

2.Sa sandalama s remenčićima

 

 

Traper suknja može izgledati i sređeno. Nismo ju nikada doživjeli na taj način, ali uz pravi topić i sandale s ramenčićima, traper suknja može izgledati jako dobro. Pogledaj samo kako to izgleda na influencerici Valentini.

3.S kaubojkama

 

 

Spoj jesenskog hita i proljetnog hita! Kaubojke idu savršeno na dugačke traper suknje i hrpetina cura kombinira upravo ovaj dvojac. I svaki put smo iznenađeni koliko dobro izgleda.

4.S visokim kožnim tenisicama

 

 

Visoke tenisice, pogotovo ako su bijele, idu na sve, uključujući i ovaj tip suknje. Dat će sportsku i opuštenu notu cijeloj tvojoj kombinaciji. Lajkamo!

Balerinke Balerinke su cipele ovog proljeća: Opet se nose, a evo kakve modele možeš pronaći u dućanima

5.Sa sportskim tenisicama

 

 

Osim visokih tenisica, možeš na duge suknje nositi i sportske tenisice i trenutno popularne retro modele poput Adidas Samba tenisica. Idu dobro i na obične duge suknje i na traper duge suknje.

6.S visokim čizmama

 

 

U danima kada je kišno i malo hladnije, još uvijek možeš nositi i one više čizme od zime. Ne moraš ništa ispod njih, nikakve najlonke – ili one tanje boje kože, kada je toplije. I izgledat će dobro.

dugačka suknja duga traper suknja Moda u trendu s čim nositi dugu suknju obuća savršeno pašu kombinacije kakve cipele idu na dugu suknju

Još vijesti