Traperice

Neke su cure sretnice i izgledaju odlično u bilo kojim trpericama, ali ima nas puno i koji se s tim ne možemo poistovjetiti i kojima treba puno isprobavanja da bi pronašli one traperice koje će nam stajati savršeno.

Nije svaki model traperica za svakoga. U nekima nećeš izgledati onako kako želiš bez obzira što pokušala, ali to je zato jer si odabrala model koji jednostavno nije za tebe. Kako bi izgledala dobro u trapericama – i to baš uvijek, drži se ovih pravila. One su najčešće hlače koje svi nosimo i sigurno imaš u ormaru i više para traperica nego što ih nosiš. One koje ne nosiš, vjerojatno ne zadovoljavaju ove kriterije i ne osjećaš se dobro u njima. Ako ih već ne pratiš, počni pratiti ova pravila nošenja trapki.

1.Ako se nakon jednog ili dva nošenja objese na koljenima, vrijeme je da im kažeš zbogom
Traperice koje su se razvukle jednostavno ne izgledaju dobro i uništit će ti cijeli izgled. Ako se nakon nekoliko nošenja objese na koljenima ili na stražnjici i ne stoje kako bi trebale, tu nema pomoći. Jednostavno im je vrijeme za otići u mirovinu. Outfiti s takvim trapericama neće izgledati dobro i nema im pomoći.

2.Nemoj nositi traperice koje su ti premale
Ako su ti prevelike, to se da riješiti i popraviti, ali ako su ti male, to će samo izgledati loše. Iako su ti to možda omiljene traperice, ukoliko ih jedva zakopčaš i bojiš se u njima sjesti, bolje ih je ne nositi. Samo će te previše stisnuti i izgledat ćeš 10 puta deblje – a onda se i osjećati loše. Kada su preuske traperice one će učiniti da ti bedra izgledaju šire (i to ne na dobar način!) i da ti se dio oko trbuha preklopi pa da izgleda kao da imaš tri 'šlaufića'. Na što sigurno ne ciljaš.

Hlače umjesto traperica Zaboravi na traperice barem privremeno – 4 modela hlača koje su im dostojanstvena zamjena

3.Ako nosiš trapke s puno proreza i rupa – majica treba biti što jednostavnija
Traperice koje su jako poderane su idealne za ljeto i kada je vani toplije, a ako ih nosiš, onda trebaš znati da je s njima najbolje nositi što jednostavnije majice i topiće. Tako se stvara balans. Kada su hlače drugačije i posebnije, onda majica treba biti jednostavna, a ako su hlače obične, onda ti neka majica bude posebnija.

 

 

4.Ako nosiš široke modele, majicu uguraj u hlače
Sa širokim modelima traperica želiš na bilo koji način naglasiti struk. To može biti tako da staviš majicu u hlače, da uzmeš majicu koja je cropana ili neku koja je uža. Ako je sve široko, izgubit će ti se oblik tijela i izgledat ćeš i ti jako široko. Osim, ako je to stil koji furaš!

5.Uvijek pogledaj prije izlaska iz kuće kako ti stoje iza
Nemoj zaboraviti okrenuti se u ogledalu za 180 stupnjeva i baciti oko kako ti stoje straga. Iz naprijed se može činiti super, ali nekada izbor majice učini da straga ne izgledaju tako super. Bolje da to vidiš prije izlaska i zakasniš 5 minuta nego kada se vratiš doma.

6.Ne idu svake cipele na svake traperice
Neki parovi cipela i traperica ne idu zajedno. Iako ih neki nose i mogu napraviti da izgledaju dobro, većinom će ovo biti modna katastrofa. Tako primjerice traperice širokih nogavica ne bi nikad trebala nositi na balerinke, ako ni skinny traperice na uske visoke čizme do iznad koljena. Koji parovi traperica i cipela još ne idu zajedno pogledaj u 'Cipele koje ne bi smjela nositi uz traperice: Ovih 5 parova nikako ne ide skupa'.

7.Nosi traperice koje imaju manje elastina da ti što dulje traju i bolje izgledaju
Traperice koje su jako rastezljive i koje imaju više elastina će se prije rastegnuti i početi izgledati kao da su jako stare. Često bude slučaj da one traperice koje su manje kvalitetne imaju više elastina, ali to nije pravilo.

Povratak u školske klupe sa stilom: 10 modnih trendova koji su idealni za isfurati prvi dan Outfit Tenisice s platformom Dulja suknja +7 Šilterica

Traperice trapke Moda pravila nošenje izgledati dobro

Još vijesti