Košulja

Neki komadi odjeće nisu baš za svakoga. Košulja je jedan od tih. Nekima će djelovati uštogljeno i previše poslovno. Nešto što nose stariji i ozbiljniji. To nikako nije istina, a ovaj način nošenja košulje će ti pokazati koliko može biti fora.

Ako nisi fan košulja, sada bi mogla postati. Na ovaj način ti sigurno nije palo na pamet nositi košulju, a može izgledati jako kul. Jedino što će ti u startu trebati dvije košulje koje su istog ili sličnog kroja. Kada malo počneš razmišljati izvan okvira, svašta ti može pasti na pamet. Nemamo svi ludo kreativne ideje, i to je u redu, ali nam je zato drago kada drugi podijele svoje. Kao ova cura koja je odjenula košulju na apsolutno lud način, a krajnji je rezultat ispao preodličan. Ona je dvije košulje spojila u jednu. Svaku je stavila na jednu ruku i zakopčala gumbe od jedne u rupice na drugoj.

 

@shoppriceless.com An eye catching hack 👀🍸💚 #ChewTheVibes #stylehacks #stylehacksforgirls #grwm #nightoutoutfit #fashionhacks ♬ original sound - jenny saquois

 

Pomoglo je što su različitih boja pa izgleda efektno, ali bi mogla isto napraviti i s dvije košulje iste boje i samo dobiti ovakvu majicu/tuniku. Kada tako zakopčaš, logično, ostat će ti dva rukava viška, ali to je izgleda mali problem, jer ima ideju i za to! Njih je zavezala oko struka da glume vezice kojima će naglasiti struk. Super ideja kako jednu stvar nositi na više načina. Pogotovo ako imaš malo luđi stil! Ovo će biti onaj outfit s kojim ćeš zapeti za oko i biti u centru pažnje.

Negin Mirsalehi Odjeća za jesen i zimu koju se isplati kupiti u second handu dućanu: Ovih 7 su pravi ulov

Jesenski outfiti Došlo je vrijeme da nam treba jakna: Top 5 klasičnih modela jakni koje se nose i ove jeseni

Moda košulja kako nositi drugačiji način trik outfit inspiracija

Još vijesti