TikTokerica Lejla Fox

Svi znamo onaj osjećaj uzbuđenja i iščekivanja dok nešto naručiš preko interneta pa jedva čekaš da ti to stigne na kućnu adresu.

Jedna je TikTokerica podijelila svoje iskustvo naručivanja s AliExpressa kada ju je paket koji je stigao na njezinu kućnu adresu, jednostavno doveo do toga da, kako je rekla, „plače i od muke i od smijeha“.

Naručila je naime lijepu torbicu nude nijanse od mekanog materijala, kakav se savršeno uklapa u sve zimske outfite.

No, umjesto gotove torbe, u paketu su stigli dijelovi: materijal za izradu, konac za pletenje, remen, škare i sve ostalo što je potrebno, kako bi u kućnoj radinosti sama isplela i sastavila torbu.

 

@foxicaaa AliExpress FAIL - najveći do sada.😂 #aliexpressfail #aliexpressfinds #onlineshoppingfail ♬ original sound - Kneely_Knight

 

Moguće da se radi o internetskoj prevari, a moguće da cura nije detaljno pročitala uputstva koja su stajala na stranici i gdje je moguće bilo naznačeno da je riječ samo o materijalu predviđenom za izradu torbice.

Ispod videa su se nizali komentari, a jedan je svakako pobijedio.

„Ikea torbica“, napisala je jedna korisnica, aludirajući na skandinavskog proizvođača namještaja, koji je poznat po konceptu proizvoda koje kupci samostalno sastavljaju.

Iznenađenje s AliExpressa torbica naručivanje preko interneta Ikea torbica

Još vijesti