Ženska torbica

Torbice su za neke cure posebna ljubav. Obožavaju ih, skupljaju ih, imaju posebne ormare za njih i nikada ih nemaju dosta. Svaka ljubiteljica mode može samo sanjati da će jednog dana imati u svojoj kolekciji ovih 10 najpopularnijih torbica ikada napravljenih.

Koje su to torbice koje najviše cura želi? Može se izdvojiti 10 modela i sve su naravno dizajnerske. To su najpopularnije torbice ikada, a do nekih ne možeš ni doći tako lako. S obzirom da su super popularne, postoji i hrpa njihovih kopija za one koji ipak nemaju za izdvojiti nekoliko tisuća kuna i više za jednu torbicu. Osim toga, i pristupačniji dućani rade njihove kopije. Tako da ima načina za doći do takve torbice, vrlo slične, ali bez da potrošimo bogatstvo. Što je isto u redu! One djevojke koje su lude za torbicama i imaju ih hrpetinu, mogu samo sanjati da će jednog dana imati i sve ove ili barem većinu ovih. Nisu bez razloga dobile titulu najpopularnijih, po ekspertici za luksuzni shopping Rachel Ingram. Krećemo s odbrojavanjem od desete, a na prvom je mjestu ona koja je najpopularnija ikad.

10.Prada Nylon model

 

 

Jedan od novijih modela koji je već uspio postići toliku popularnost da se pronađe na ovoj listi. Iako je na zadnjem mjestu, to je model torbice koju Prada svako malo rasproda.

9.Chloé C torbica

 

 

Francuski brend koji možda nije toliko popularan, ali među ljubiteljicama torbica, sigurno je. Imaju hrpu klasika, a ovaj noviji model s velikim C postao je brzo i veliki hit.

Bijela torbica Detalj na torbici zbog kojeg će svaka izgledati kao da je puno skuplja nego što je

8.Louis Vuitton Speedy model

 

 

Super poznata Louis Vuitton torbica, jedna od onih za koju nema tko ne zna. Često smo znali vidjeti slavne cure da ovakvu torbicu koriste kao torbu u kojoj nose kućnog ljubimca ili su ih čak nosile i kao torbice za trening.

7.Loewe Puzzle torbica

 

 

Ovo je torbica koja nije poznata svima, već samo istinskim ljubiteljicama mode. Ako netko zna za nju, onda znaš da te ne mulja i da se stvarno kuži u modu. Iako nije poznata širokim masama, ova je torbica ludu popularna.

6.Dior Saddle torbica

 

 

Diorova Saddle torbica je prvi put predstavljena još 1999. godine, a popularnost joj do dan danas nije pala. Ovo je torbica koju ako nosiš, svi znaju da je Dior. Vrišti Dior, pogotovo modeli koji kao uzorak imaju logo brenda.

5.Balenciaga City torbica

 

 

Postoje dvije verzije ove torbice – stari i novi dizajn. Stari su model u 2000-ima proslavile blizanke Olsen, a s vremenom je Balenciaga napravila mali redizajn kako bi torbica ostala aktualna. Obje se verzije nose.

4.Gucci Jackie model

 

 

Torbica koja je dobila ime po Jackie Kennedy i jedna je od torbica koje su zaštitni znak Guccija. Super je poznata, a brend je čak napravio i mali makeover torbice. Suptilna je za razliku od nekih na ovoj listi, ali fanovi Guccija će ju uvijek prepoznati iako nema nikakav natpis na sebi.

celebovi Koja je najčudnija stvar koju nosiš u torbici? 7 slavnih cura je otkrilo svoje – i Emma Watson je pobijedila

3.Mulberry Alexa torbica

 

 

Izašla je oko 2010. godine i postala torbica koju svaka cura želi. Kao i neke ranije spomenute, i ova je torbica dobila redizajn, pa se nemoj čuditi ako kada ju tražiš, dobiješ različite modele.

2.Chanel Quilted torbica na preklop

 

 

Druga najpopularnija torbica svih vremena je Diorova prošivena torbica. Hrpa brendova radi kopije ove torbice i lako je moguće da ju i ti imaš negdje doma. Legendarna.

1.Birkin torbica

 

 

Na prvom mjestu je logično Birkin torbica. Bilo je i očekivano. Torbica koju možeš željeti najviše na svijetu, ali do koje nećeš doći tako lako. Ovo je torbica do koje je najteže doći, ali je istovremeno i investicija. Cijena joj svake godine raste tako da zapravo kada kupuješ ovu torbicu, ulažeš novac. Idealno za opravdati si trošak!

Moda Ženska torbica torbice najpopularnije na svijetu torbice koje svi žele dizajnerske top 10 najpopularnijih

Još vijesti