Stil odijevanja

Tvoje ime ti može otkriti kako bi trebala izgledati tvoja estetika, tj. u kojem bi smjeru trebao ići tvoj stil. Cure su to počele istraživati na skroz fora način i svatko će dobiti nešto drugačije.

Ime je bitno. Ono je najčešće prva stvar koju drugi saznaju o nama, a i neki su uvjereni da ime ima veze i s tim kakva si osoba. Ne znamo koliko je to znanstveno utemeljeno i koliko ima smisla, ali to sada nije niti bitno. Ono što trenutno trenda je pronalaženje vlastite estetike i stila po tome kako se zoveš. Stvar je vrlo jednostavna i jako zabavna. Uz Instagram, najpopularnija stranica s fotkama je Pinterest. Tu ima doslovno svega i svačega i upravo nju cure koriste da saznaju koja je to njihova estetika po tome kako se zovu. Trend se već polako uhvatio na društvenim mrežama.

 

@gabidaiagi I love this aesthetic but it’s definitely not my only style✨ #pinterest #aesthetic #pinterestaesthetic ♬ original sound - Griff

 

Da bi i ti pronašla koja bi to trebala biti tvoja estetika ili stil, trebaš otvoriti Pinterest i u tražilicu upisati svoje ime + core + aesthetic. Pinterest će ti izbaciti hrpu slika koja bi trebale opisati tvoj stil.

Ne moraju to biti isključivo fotografije odjeće, outfita, nakita ili cipela. Već i one druge fotke mogu ti dati sliku o tome i asocirati te na neki stil odijevanja.

Možda ti ovo pomogne pronaći koji bi to bio idealan stil za tebe ako ga do sada nisi nikako uspjela pronaći i definirati. Fotke koje ti izbaci možeš spremiti i od njih složiti kolaž ili napraviti da ti se izmjenjuju na pozadini za mobitel. Čak ih možeš iskoristiti i kao inspiraciju za objave na Instagramu ili ih isprintati i staviti na zid u sobi.

Harper Beckham Victoria Beckham na udaru kritika jer je 11-godišnjoj kćeri dopustila da nosi OVU haljinu [FOTO]

Moda Kako pronaći svoj stil odijevanja? Trebaš proći ovih 5 koraka i na kraju ćeš ga imati

Moda Stil odijevanja tvoj stil ime kako ga pronaći Pinterest trend stil za tebe po imenu estetika

Još vijesti