Štikle

Iako ih isprobamo u dućanu i čine se kao da bi mogle biti udobne, tijekom nošenja se ipak pokaže da to nije bila istina. I tako cijeli dan (ili cijelu večer) umiremo u neudobnim štiklama.

Previše smo već puta završili bosi tijekom večeri ili u žuljevima, i to sve zbog neudobnih štikli. Čvrsto smo odlučili da se to više neće događati. Postoje modeli štikli u kojima je jednostavnije za hodati i koje su zbog toga idealne za one koji ih inače ne nose. O kojim se to modelima radi, možeš pogledati u 'Najbolje štikle za one koji ne znaju hodati u štiklama – u ovih 5 modela nećeš slomiti nogu'. Sada smo otkrili još jedan trik uz pomoću kojeg možeš otkriti hoće li štikle biti udobne ili neće.

štikle Kako u štiklama izdržati cijelu večer? Imamo 4 savjeta koja će ti pomoći

Sve ovisi o jednom detalju na njima koji možeš provjeriti i bez isprobavanja. Koliki je razmak između pete i đona cipele? To je detalj koji je bitan i koji igra važnu ulogu. Ako je taj razmak 3 centimetra, onda će ti štikle biti udobne, a ako je taj razmak manji od 3 centimetra, onda su veće šanse da neće biti udobne.


Kada je taj razmak manji od 3 centimetra, noga će ti stvarati više pritisak na prste, a to znači i da će te prije početi boljeti i štikla biti neudobna. Ovo je nešto što možeš provjeriti i kada kupuješ online. Negdje stave sve mjere, zato ih uvijek prije kupnje pogleda.

 

 

Ovo je nešto što lako možeš provjeriti i u dućanu, samo kada ideš u shopping ubaci u torbicu mali metar ili ravnalo. Neće ti uzeti puno mjesta, a može pomoći. Ako nisi spremna trpjeti bolove zbog štikli, onda je ovaj trik za tebe.

Kupovina cipela Imaš hrpu obuće, a uvijek nosiš isto: To je zato jer radiš neku od ovih 7 greški kada ju kupuješ

Štikle Visoke pete udobnost jesu li udobne detalj trik

Još vijesti