Prikrivanje podočnjaka

Ako je nešto ekstra iritantno, onda su to definitivno tamni podočnjaci koju nastaju od nespavanja. Najgore od svega je što se teško prekrivaju, pogotovo ako su izrazito tamni, ali uz pomoć ovog trika možda uspijemo riješiti i te muke!

Cure se cesto suočavaju s problemom tamnih i jako istaknutih podočnjaka. Oni su najčešće izazvani nespavanjem, ali se mogu pojaviti i zbog drugih stvari, poput dehidracije. No, jednom kada se podočnjaci pojave, zaista ih je vrlo teško ukloniti pa se u tom slučaju uvijek okrećemo dobrom korektoru koji nekada možda i ne uspije u potpunosti prekriti ovaj problem.

 

@daniellemarcan this is a game changer ib:@ALISSIA #makeuphack #concealer ♬ Under Eye Blush - SPENCER

 

Na TikToku se pojavio trik kojim ćeš riješiti problem tamnih podočnjaka, a sve što ti treba je tekuće rumenilo i korektor kojeg inače koristiš. Cure su i prije znale za ovaj trik, samo su umjesto tekućeg rumenila koristile crveni ruž, no rumenilo je ipak bolja opcija jer im boja nije toliko intenzivna kao kod crvenog ruža.

 

@aliciarev wait… what? esto sí que no me lo esperaba #makeup #tiktokespaña #parati ♬ Under Eye Blush - SPENCER

 

Sve što trebaš napraviti je da staviš malo tekućeg rumenila na područje podočnjaka, a zatim na to rumenilo stavljaš korektor u količini kakvu stavljaš i inače te onda to sve zajedno izblendaš. Boje će se spojiti jedna u drugu, a topla boja rumenila će prekriti tamnu boju tvojih podočnjaka – i tako si ih se riješila, barem privremeno!

podočnjaci korektor tekuće rumenilo trik sakrivanje

Još vijesti