Zimski outfit

Traperice su hlače koje većina nas najčešće nosi, u svim njihovim oblicima i modelima. Idu uz sve i savršene su za svaki dan, a mogu biti i itekako udobne. Evo kakvi će modeli traperica vladati 2023. godine.

Svatko ima svoje omiljene traperice, ovisno o tome koje najbolje izgledaju na njegovom tijelu. I bez obzira na trendove, to su one traperice koje bi trebala nastaviti nositi. Nemoj nositi traperice niskog struka ako se ne osjećaš ugodno u njima ili traperice sa širokim nogavicama ako misliš da u njima izgledaš šire. U trendu će ove godine posebno biti 7 modela traperica, a među njima, svatko će sigurno pronaći neke koje baš njemu odgovaraju. Kroz godinu će njihovo vrijeme doći, a evo što nas to čeka!

1.Super dugačke traperice sa širokim nogavicama

 

 

One koje će se skoro pa vući po podu. To su nogavice kakve će se tražiti ove godine. Takve traperice obično dolaze sa što širim nogavicama. Nešto slično se nosilo i prošle godine, a izgleda da se uspjelo ukorijeniti jer se vraća i u 2023.

2.Kargo traperice

 

 

Kargo hlače su prošle godine bile veliki trend, a nosit ćemo ih i dalje, ponekad i u traper izdanju. Izgledaju pomalo muškasto, ali uz prave dodatke, outfit s njima može biti jako kul. Ovo je jedan od onih trendova iz 2000-ih koji nam se vratio na velika vrata.

Jesenski outfiti Kombinacije traperica i čizmi koje najbolje idu zajedno: S kojima nositi čizme na petu ili Uggsice?

3.U nekoliko boja

 

 

Traperice koje nisu u samo jednoj boji, već imaju ukomponiranih više boja su nešto što već dugo nismo vidjeli. Mogu biti u ombre izdanju ili jednostavno imati zašivene dijelove u tamnijoj ili svjetlijoj nijansi. Najčešće će to biti nijanse plave.

4.Sive trapke

 

 

Jedna boja traperica kojoj se nagoviješta popularnost su sive traperice. Ništa plave niti crne. Iako ćemo ih i dalje nositi, bacit ćemo oko i na ponudu sivih, one su uvijek nekako u drugom planu - sada se stvari mijenjaju.

5.Baggy traperice

 

 

Uske skinny traperice i dalje ostaju zaključane u povijesti i ne planiraju se vratiti u modu. Baggy i širi modeli traperica ostaju hit. Takvi su modeli udobniji i jasno je zašto ih svi toliko vole. Skinny sve više odlaze.

6.Blagi trapez

 

 

Ne trapezice kakve su se nosile prije 20 godina kada se dolje šire full jako, već će se nositi blaže trapez hlače. Da, trebaju se dolje širiti, ali ne toliko da to izgleda jako napadno. Odlična zamjena za one koji vole uže traperice.

Zimski outfit Stilisti predviđaju koji će se modni trendovi nositi 2023. – kažu da ćemo ove viđati posvuda

7.Niski i srednji struk

 

 

Kada je u pitanju visina struka koja će se nositi, jedan pogleda na trendove otkriva da će prevladavati niski i srednji struk. Super visoki struk polako ispada iz igre. Srednji struk može biti laskav, jednako kao i niski, sve samo ovisi kakav tko ima oblik tijela.

Traperice Moda u trendu 2023. što će se nositi kakve traperice modeli traperica popularni biti hit

Još vijesti