Galerija Manikure slavnih Dixie D'Amelio Gwen Stefani +12 Simone Ashley

Slavne cure se nekada isto pohvale svojim manikurama jer im izgledaju baš dobro, a nekada i sasvim slučajno fanovi zamijete nokte i oni postanu popularni. Pogledali smo kakve to manikure furaju slavni.

Kada slavne cure nose neku manikuru, dobre su šanse da će ona postati viralna ako je po nečemu posebna i lijepa. Za manikure koje su postale viralne svi već dobro znamo, a sada ti donosimo neke ideje celebova koje ti do sada još možda nisu zapele za oko. Smišljaju li same svoje manikure ili ne, vjerojatno ovisi o situaciji. Sigurno u toj odluci svoje prste ponekad imaju i njihovi stilisti, pogotovo kada se ide na crveni tepih.

Manikure s oblacima Nova manikura koja trenda – svi žele oblake na noktima! Donosimo ti 10 ideja kako ju nositi

Ipak, pregledali smo što su to slavne cure ( i jedan dečko) nosili na noktima u posljednje vrijeme i izdvajamo ti nekoliko manikura koje su malo drugačije, a do sada nam nisu zapele za oko. Sve su nosive i možeš ih i ti bez problema iskopirati, ali za neke će ti trebati možda i pomoć. Sve zvjezdane manikure pogledaj u galeriji iznad i odaberi svog favorita. Ima i jednostavnijih i malo kompliciranijih i složenijih.

Klasične manikure koje su tu već dugo i neće izaći iz mode: S ovih 8 nikad nećeš pogriješiti Klasične manikure Šljokičasti nokti Naglasak na jednom noktu +5 Gotovo pa prozirna ružičasta

manikure nokti Moda inspiracija za manikuru nokti slavnih manikure celebrity cura Slavne osobe prijedlozi manikure

Još vijesti