Galerija Proljetne manikure Hrpa cvjetića Uokvireno cvijeće +12 Ombre

Proljeće je vrijeme za slatke i šarene nokte. Girly motivi, pastelne nijanse, cvijeće…u proljeće je sve veselije pa i manikure. Izdvajamo ti 15 manikura s kojima se i ti možeš inspirirati za svoje sljedeće nokte.

Ideš uskoro na manikuru, a još nemaš ideju kakve nokte ovog puta odabrati? Koje boje staviti, nacrtati nešto na njih? Sada ćeš dobiti toliko ideja da će ti biti teško odabrati samo jednu. Kako se mijenjaju godišnja doba, tako se i mijenjaju boje kakve nosimo na noktima. Tijekom zime većina bira tamnije nijanse, a oko blagdana krenu prevladavati božićna drvca, crvenilo i šljokice. S dolaskom proljeća odlazimo u svijet boja! Nemoj se bojati staviti boje na nokte. To uopće ne mora izgledati djetinjasto.

Proljetne manikure Boje manikura koje će se tražiti ovog proljeća: 8 jednobojnih proljetnih ideja za nokte

Kao ni cvjetići ili neki drugi slatki motivi. Proljeće je nekako vrijeme kada prevladavaju slatki i girly nokti. Izdvajamo ti 15 takvih manikura. Neke su skroz „over the top“, neke su jednostavnije, neke su šarenije, a neke više minimalističke. Sve te čekaju u galeriji iznad – baci oko!

Minimalističke manikure Manikure za školu: 15 jednostavnih i minimalističkih ideja koje su primjerene i za nastavu

nokti manikure za proljeće Proljetne manikure Moda ideje za nokte inspiracija za manikuru proljetni nokti

Još vijesti