Proljetne manikure

Nisu svi za lude nokte s više boja, sa sličicama, s motivima, natpisima, cirkonima i slično. Neke cure vole jednostavnost, a ako si i ti jedna od tih cura, onda su ovo manikure baš za tebe.

Čim izađe sunce, pravimo se da je došlo proljeće. Iako je tek kraj veljače, dani su sve topliji i polako ulazimo u toplije doba godine. Proljeće samo što nije tu! Krećemo razmišljati i o proljetnim noktima i proljetnim manikurama. Obično to znači cvjetići, šarenilo, leptirići…ali znamo da nisu svi za takve stvari i da neki preferiraju najjednostavnije jednobojne nokte. I to je u redu! Može ti sljedeća manikura biti samo jedna boja. Pitanje je samo koja! Imamo 8 boja koje možeš staviti na nokte jer su baš proljetne i bit će ove godine sigurno u trendu – a i nokti će ti izgledati lijepo samo s njima.

Manikure Rođendanske manikure: 15 ideja za manikure koje su totalno posebne i privlače poglede

1.Klasična crvena

 

 

Crvena boja nije samo za blagdane i za Valentinovo. Ovo će biti i boja koja će se nositi kroz proljeće na noktima. Crvena je klasik!

2.Pastelna ljubičasta

 

 

Pastelni su tonovi idealni za proljeće! Jedna boja koja će izgledati posebno dobro i sigurno će ti se svidjeti je boja lavande, ili pastelno ljubičasta. Imat ćeš neku boju na noktima, a neće biti napadna.

3.Blijedo ružičasta

 

 

S glossy premazom. To je ona ružičasta koja je toliko svjetla da izgleda elegantno i kao dio old money estetike. Nemoj ju zamijeniti za pastelno ružičastu jer ova će nijansa biti daleko svjetlija.

4.Pistacija

 

 

Zelena nijansa može biti malo napadna, ali zato ju možeš nositi u svjetlijoj nijansi. Tako će biti pristupačnija za sve, čak i one koji nisu ljubitelji zelene.

5.Jako ružičasta

 

 

Nisu za proljeće dobre samo nježne i pastelne nijanse. Ako voliš jarke boje, jedna koja je idealna je jarko ružičasta. Nokti će ti biti jednostavni, ali i dalje upadati u oči.

Dugi nokti Kako da ti nokti budu čvrsti i manje pucaju? Slijedi ovih 6 savjeta i počet ćeš vidjeti rezultate

6.Žuta

 

 

Bilo koja nijansa žuta izgleda dobro i nećeš pogriješiti staviš li neku pastelnu nijansu ili malo više jarku. Što je više proljeće nego žuta boja!

7.Breskvasta

 

 

Idealna boja za proljeće i ljeto! Breskvasta nijansa izgleda dobro i u mal i u sjajnoj verziji pa biraj onu koja se tebi više sviđa.

8.Akvamarin

 

 

Zadnja boja o kojoj možeš razmisliti ovo proljeće je akvamarin. Iako je pastelna, ističe se i nije toliko svjetla koliko se čini.

manikura nokti Proljetne manikure jednobojne manikure jednostavne manikure boje lakova za nokte za proljeće

Još vijesti