Galerija Proljetne manikure Šarenilo Ljubičasti cvijet +12 Ruže

Ima dana kada se čini kao da je proljeće i dana kada se čini kao da je jesen, ali bez obzira na vrijeme, proljeće je tu i vrijeme je za proljetne manikure. Izdvajamo ti 15 ideja za sljedeće nokte, a sve uključuju motiv cvijeća.

Cvijeće kao motiv na noktima može se napraviti na milijun i jedan način. Kada razmišljamo o proljetnim manikurama upravo je motiv raznog cvijeća ono što prvo pada na pamet. Takve manikure budu slatke i girly, ali ako ti želiš da tvoja bude u crnim ili neutralnim nijansama, i to je izvedivo. Baš zbog toga što se mogu napraviti na toliko načina moguće ih je prilagoditi i svakom stilu. Dat ćemo ti samo nekoliko ideja kako možeš napraviti manikuru s cvijećem i možda te inspiriramo za nešto totalno deseto! U galeriji iznad pogledaj 15 ideja koje su nama zapele za oko, a koje bi mogle i tebe oduševiti.

Zoe Bakalov - 2 Proljetna manikura Zoe Bakalov svidjet će se ljubiteljicama jednostavnih noktiju

Traperice i slatki topić kao savršena "uniforma" za toplije dane: Pogledaj 20 topića idealnih za tu ulogu Martina Vuletić Topić iz Terra Nove Topić iz Terra Nove +17 Topić iz Terra Nove
 

Proljetne manikure Cvjetne manikure manikure s cvijećem ideje za manikuru inspiracija za manikuru nokti proljetni nokti

Još vijesti