Najlonke

Zašto ne prenamijeniti stvari koje više ne nosiš? Ako imaš starih najlonki, onih debljih i gušćih kakve se nose zimi, a više ih ne nosiš ili imaju rupicu na prstima – nemoj ih bacati! Napravi od njih topić.

Nikada ne bi rekli da ćemo od starih najlonki raditi ljetni topić, ali došao je i taj dan. Nije prvi put da vidimo na društvenim mrežama da cure rade topiće od najlonki, a sada na ljeto, to je idealan projekt za sve kojima je dosadno. Ne treba ti ništa osim škara i starih najlonki. Ne obične tanke najlonke, već one deblje i guste kakve se nose zimi. Nije bitno uopće u kojoj su boji i imaju li uzorak. Zapravo, što su luđe, to će bolje izgledati finalni proizvod. Dina je imala plave, a u svom je videu pokazala korak po korak kako napraviti topić.

 

@dinadimitrijevic

ja pravila za sebe pa kao ajde da snimim

♬ som original - aguirra

 

Njene čak niti ne izgledaju prozirno kada ih je odjenula! Nitko ne bi posumnjao da su to jučer bile najlonke. Moraju se prorezati na strateškim mjestima kako bi se dobili rukavi s prorezima. Jedna je korisnica u komentaru napisala da je topić '2015 vibe' – i baš to, skroz. Definitivno nije nešto što ćeš nositi za svaki dan jer ima i duge rukave, ali idealno za ljetne večernje izlaske. Pogotovo ako ideš na neke lude partyje na moru. Napravit ćeš svoj topić jako lako, samo prati korake koje je pokazala Dina.

Svilena slip haljina Ljetne odjevne kombinacije s Instagrama: Izgledaju skupo, a pronaći ćeš ih u Bershki ili H&M-u

Jeftine stvari za skuplji dojam Izgledaj luksuzno bez da potrošiš puno novaca: Ovih 10 stvari su jeftine, a izgledaju skupo

Moda diy projekt diy majica najlonke majica od najlonki

Još vijesti