Galerija H&M haljina i odijelo H&M svečana haljina - 1 H&M svečana haljina - 2 +17 H&M svečana haljina - 3

H&M možda nije prvo mjesto koje će ti pasti na pamet za pogledati kada si u potrazi za maturalnom haljinom, ali je jedno mjesto koje TREBAŠ pogledati. Maturalna haljine mora biti skupa, a evo kakvih sve lijepih ima u ovom popularnom dućanu.

H&M nema haljine u kojima ćeš izgledati kao princeza s bala, ali imaju jednostavnije modele, koji su i dalje posebni. Više su na strani elegancije! Od kraćih haljina do duljih, a ima i nekoliko odijela koja bi se mogla svidjeti onim curama koje na maturalnu ne žele ići u haljini.

Od vjenčanice do maturalne haljine Od stare vjenčanice iz second handa do bajkovite haljine za maturalnu: 17-godišnjakinja je sve oduševila

Bacili smo pogled na ovaj popularan dućan da vidimo može li se u njemu pronaći haljina za maturalnu i odgovor je: može! Od satenskih modela preko šljokičastih do haljina u raznim, baš proljetnim, bojama.

 

 

Ponuda u H&M-u je sve samo ne dosadna. I cijenom pristupačnija od mnogih mjesta s maturalnim haljinama. Ove haljine izgledaju svečano i mogu ti poslužiti i kasnije za razna svečana događanja, a neke čak i za izlaske.

 

 

Još jedan dokaz da se haljina za maturalnu može pronaći na različitim mjestima. Kakve sve modele imaju? Izdvojili smo ti 20 modela u galeriji iznad da može otprilike vidjeti što se to nudi u ovom dućanu i je li to nešto što bi ti se moglo svidjeti.

Asos haljine Gdje sve kupiti haljinu za maturalnu? Asos je jedna od opcija – izdvajamo ti 15 super haljina od tamo

Odijelo i haljina iz Zare Gdje kupiti maturalnu haljinu? Zara uvijek ima svečanije odjeće – izdvajamo 15 najboljih opcija od tamo

Mango haljina - 10 Mango u svojoj kolekciji svečanih haljina ima neke idealne i za maturalnu večer – pogledaj ih!

maturalne haljine H&M svečane haljine ponuda Moda jeftinije svečane haljine

Još vijesti