Galerija Doček nove 2023. Crvena haljina mini duljine iz Zare (cijena: 150,65 kuna) Crna sako-haljina od baršuna iz Zare (cijena:376,65 kuna) +5 Baršunasta haljina s resicama i V izrezom iz Zare (cijena: 210,90 kuna)

Bliži nam se najluđa noć u godini te doček nove 2023. No, ti si u problemu, zajedno s još tisuće drugih cura, jer još uvijek ne znate što biste obukle?

Srećom po nas da su krenule zimske rasprodaje na kojima možemo upecati savršenu haljinu i osigurati da u novu 2023. godinu uđemo sa stilom.

Iako su šljokice i blještavilo prva asocijacija na outfit za novogodišnji doček, to ne znači da nužno moramo posegnuti za njima.

Uvijek možemo odabrati neki svakodnevniji model haljina, a koji ćemo moći nositi i kasnije, u danima koji tek dolaze.

I dok će neka šljokičasta haljina u kojoj biste sjajile poput disko-kugle, završiti nakon dočeka na dnu vašeg ormara, mi vam u galeriji donosimo haljine u kojima ćete sve zadiviti na dočeku, ali koje će biti itekako upotrebljive i u nekim drugim prilikama.

haljine za doček nove godine outfit za doček nove doček 2023 najluđa noć u godini kako se obući za novu kupuj pametno zimska rasprodaja

Još vijesti