Ormar

Od odjeće preko obuće od modnih dodataka, ovo su neke osnovne stvari koje svaka cura s 18 godina ima (i treba imati) u svom ormaru. Čak i ako ti se stil mijenja, od ovih stvari uvijek možeš imati koristi.

U mladosti se stil odijevanja često mijenja, ali ipak, kada navršiš 18, on se otprilike formirao, barem za te godine tvog života. Ovo je idealno vrijeme da počneš polako slagati svoj savršeni ormar. Kakav god da imala ukus i stil, postoje neke stvari, modni komadi, koje se isplati dodati u svoj ormari i imati ih, jer ih s 18 trebaš imati. Dobro će ti doći i za svaki dan i za neka posebnija događanja. Čak i kada se kroz godine kasnije tvoj stil opet krene mijenjati, ove ćeš stvari i dalje nositi. Bitno je samo odabrati komade i modele odjeće koji laskaju tvom obliku tijela. Inače si uzalud bacila novac i stvari će ti samo stajati natrpane u neki kutak ormara. Evo što to svatko s 18 treba u ormaru.

1.Multifunkcionalna haljina – ona koju ćeš moći nositi svaki dan na tenisice ili kad zatreba na štikle za fensi izdanje. Zvuči kao nemoguća misija, ali hrpa haljina može poslužiti u ove svrhe.

 

 

2.Oversized hoodica koju si uzela dečku (ili bratu ili prijatelju) - treba uvijek imati i nešto od sentimentalne važnosti.

3.Bijele kožne tenisice – idu uz sve i kroz sva godišnja doba ih se može nositi.

4.One jedne traperice u kojima ćeš se osjećati kao da si model – koje ti stoje idealno u struku, na stražnjici, naglašavaju sve što treba.

 

 

5.Par običnih majica kratkih rukava – crna i bijela, bez ikakvih natpisa ili slika, uvijek dobro dođu.

6.Ruksak – torbice za u ruku su super, ali u danima kada si natrpana sa stvarima ili ideš na mali izlet, ruksak će biti ono što ćeš uvijek nositi.

Slika nije pronađena Odjeća i modni trendovi koji ih odbijaju: Pitali smo dečke što mrze vidjeti na djevojkama i bili su brutalno iskreni

7.Tajice (koje nisu prozirne) – čak iako nisi sportski tip, svi se mogu naći u situaciji da idu s ekipom u prirodu, krenu na novi hobi, počnu trčati... čak i ako kreneš vježbati kod kuće.

 

 

8.Pidžama u kojoj te nije sram pojaviti se pred ljudima – ona koja nema rupice, nije sva rastegnuta, koju ti nije mama odabrala kada si imala 15, jedna koja će biti za ako ideš negdje prespavati, na jedan dan na izlet, netko dolazi kod tebe prespavati.

9.Grudnjak bež boje – jer to je idealna boja koja se neće vidjeti ispod bijele majice i koja će najmanje dolaziti do izražaja.

10.Jedne cipele na petu – bilo sandale ili zatvorene cipele, ali neke koje ćeš moći uzeti kada se pojavi neka svečanije prilika ili samo neka prilika za koju se želiš ekstra srediti.

 

 

11.'Bablje' gaće – ne zvuči privlačno, i ne mora biti nešto što ćeš redovito nositi, ali jedne gaćice koje su one prave bablje, ali najudobnije ikada. Kada su oni dani ili se osjećaš napuhnuto i loše, u njima će ti biti najudobnije.

12.Komad nakita koji ima posebno značenje i koji nosiš svaki dan – ovo je nešto što može postati tvoj zaštiti znak. Možda je to komad koji ti je poklonila posebna osoba ili si si dugo sakupljala novac za njega.

Outfit Kontroverzni modni trendovi koje ili mrziš ili obožavaš - većina ovih 6 ipak mrzi

13.Ručni sat – ne mora to biti neki skupi sat, ima i jeftinih po dućanima poput New Yorkera ili Mohita. Imaš mobitel za sat, da, ali dobro je imati i drugu opciju koju možeš uzeti za situacije kada mob nećeš moći imati kraj ruke.

 

 

14.Ozbiljan novčanik – nositi novac po džepovima, torbicama, malim novčanicima – ne. S 18 si već 'kao' odrasla osoba, a ozbiljni pravi novčanik trebaš imati.

15.Torbicu koja je posebna i ekstravagantna – neku koju nećeš nositi svaki dan, ali koju ćeš moći uzeti kada ideš van i treba ti nešto da začiniš outfit. Torbica je idealna stvar za takve situacije.

16.Sunčane naočale – nitko ne bi trebao živjeti bez sunčanih naočala.

 

 

17.Najlonke koje su cijele – naglasak na ovo 'koje su cijele'. Imaj uvijek jedan novi par u pripremi za koji znaš 100% da je cijeli da ne bude panike u zadnjoj minuti prije nego negdje trebaš krenuti.

18.Puder prave nijanse – jedan komad šminke koji do 18. godine trebaš znati kupiti i odabrati je puder prave nijanse za tvoju kožu. Onaj koji će tvoju kožu učiniti da izgleda wow.

odjeća Ormar 18. rođendan mlade cure imati u ormaru modne osnove

Još vijesti