Slika nije pronađena
Inače uvijek dajemo savjete kako se obući što bolje i kako iskombinirati odjeću koju imaš kod kuće i tako riješiš problem zvan 'nemam što obući'. No, to i dalje ne rješava činjenicu da nemaš dovoljno mjesta u ormaru!

Danas ćemo se pozabaviti upravo tim problemom. Možda bismo mogli reći da je ovo čak veći problem od onoga kada nemaš što obući, zato što lako je otići u dućan i kupiti haljinu, no nagovoriti starce da ti kupe novi ormar je ipak malo veći pothvat. Pogotovo ako nemaš u sobi dovoljno mjesta za to, a vrlo često zaista nemaš.

Kod ormara je bitno da je organiziran. Svi imamo odjeću koju nosimo samo ljeti i samo zimi. Posloži si stvari tako da ti je pri ruci ono što trenutno nosiš. Sigurno ti sada ne trebaju kaputi i debele majice, pa to slobodno stavi na neko nedostupnije mjesto.

via GIPHY


Kada si odredila što ti je za koju sezonu, praktično je podijeliti odjeću po odjevnim komadima: na jednom mjestu imaš sve majice, na drugom sve hlače, na trećem sve suknje... Kužiš što želimo reći. Tako će ti biti puno preglednije i jednostavnije raditi kombinacije, prije ćeš vidjeti koje sve majice imaš i koje ti pašu na suknju koju želiš obući!

Sljedeća stvar koju možeš napraviti jest da određeni dio robe ne držiš posložen, već obješen. To je super zato što će ti roba uvijek biti ispeglana (hehe), ali i lakše ćeš se sjetiti što imaš u ormaru. Iskreno, koliko puta ti se dogodilo da si na neku haljinu skroz zaboravila, samo zato što je cijelu godinu provela na dnu ormara?

Osim što će ti mama biti presretna zato što si napokon posložila ormar, i tebi će biti lakše kad se budeš spremala. Istina, vrlo vjerojatno ćeš već pri prvom izlasku sve totalno pobacati dok ne nađeš savršeni outfit, ali vrijedi probati. Svakako će biti manji nered nego što bi bio da je sve neuredno!

via GIPHY


Ali daleko najbolji savjet što se tiče organizacije ormara jest taj da se riješiš nepotrebnih stvari! Svi imamo onu odjeću koju više ne nosimo - ili nam je premala, ili nam je prevelika, a možda nam se više jednostavno ne sviđa. Najjednostavnije je tu robu pokloniti nekome kome će se sviđati, ali mi imamo bolje rješenje!

Koliko god bilo dobro imati ljetni  posao, ne da nam se. Doduše, prodajom svoje odjeće možeš zaraditi bez puno muke. Samo poslikaš odjeću, odrediš cijenu i staviš sve na naš Oglasnik. Samo klikni ovdje i pogledaj kako to izgleda - možda i pronađeš nešto što ti baš treba!

Foto: Giphy/Unsplash

A.Š.

Pročitaj još:

Tips & Tricks: Kako spriječiti ocrtavanje donjeg rublja ispod odjeće?

Bez njih ne kreći nikud – pet stvari koje svaka cura uvijek mora imati u torbi!

Pa tko bi to nosio?! Ove tenisice ne bismo obuli ni u ludilu, pogledaj kako izgledaju

odjeća Ormar Garderoba Organizacija

Još vijesti