Slika nije pronađena

Internet je pun korisnih hackova, samo ih treba pronaći u moru gluposti. Jedan koji funkcionira i koji će dobro doći svim curama (i dečkima) koji nemaju u ormaru dovoljno mjesta za sve stvari je ovaj sljedeći.

Prošlih nekoliko mjeseci i ostajanje kod kuće zbog korone, puno nas je natjeralo da u nekom trenu presložimo ormar. To je jedna od stvari koje svi rade kada im je dosadno i ne znaju što bi sa sobom. Ako si se i ti našla pred problemom 'gdje staviti svu tu robu jer je ormar premali', ovaj hack će ti barem malo pomoći. Bit će ti posebno koristan ako imaš previše odjeće koju stavljaš na vješalice pa ti u nekom trenu sve počne padati s njih jer su pretrpane ili ne možeš nikada naći što tražiš na njima jer su, opet, pretrpane. Na TikToku je Cosmopolitan podijelo način na koji možeš napraviti više mjesta na vješalicama.

@cosmopolitanuk

FASHION EDITOR-APPROVED HACK: How to make more space in your wardrobe. Like for hack ##2! ##learnontiktok ##fashionhack ##fashionhacks ##lifehack

original sound - cosmopolitanuk

I tu dolaze u igru limenke. Svaki put kada ćeš sljedećih dana ili tjedana piti nešto iz limenke, nakon što ju otvoriš, otrgni onaj dio s kojim ju otvaraš i spremi ga. On je ključan za ovaj hack. Kada ih imaš nekoliko, uzmi bilo kakvu vješalicu i preko kukice za objesiti ju provuci otvarač od limenke. Sada možeš na taj otvarač staviti još jednu vješalicu i imaš dvije vješalice u jednoj. Ako ti ni to nije dosta, možeš dodati još jednu. Ovako ćeš imati manje vješalica na stalku i lakše ćeš se snaći jer će sve biti preglednije. Nemoj na jednu vješalicu stavljati više od tri dodatne, jer tu već postaje preteško i može ti se sve urušiti.

Foto: TikTok/ Shutterstock.com - Africa Studio

M.T.

Pogledajte još:

Ella Dvornik zaštitno lice nove ljetne essence & Catrice limitirane make up kolekcije – TANsation

Nema bacanja ni kapljice! Jedna je cura otkrila hack kako izvući sav puder iz bočice kada je na samom kraju

Najbolji crveni ruž na tržištu? Ovaj ima hrpu pozitivnih recenzija i cijena mu nije ludo visoka

Moda mali ormar odjeća Ormar hack tiktok

Još vijesti