Galerija H&M haljina Party haljina iz Pull & Beara Party haljina iz Pull & Beara +12 Party haljina iz Pull & Beara

Čini se kao da je gotovo svatko htio viralnu haljinu s mašnom, a dio onih koji su ju uhvatili, sada ju i preprodaju po puno višoj cijeni. Nemoj nikako nasjesti na to i kupiti po daleko višoj cijeni. Radije zaviri u ponudu dućana kakve se još haljine nude.

Da, da, znamo, niti jedna nije kao ona. Viralna bijela šljokičasta haljina s velikom mašnom na leđima bila je (i još uvijek je) na mnogim wish listama. Puno ju cura želi! Razumijemo i zašto – izgleda stvarno lijepo. No, rasprodana je već neko vrijeme i teško da će se vratiti u prodaju. Ukoliko ti se jako sviđa, ali ju nisi uspjela uhvatiti, umjesto da žališ za njom, pogledaj kakve se haljine još nude po dućanima!

Jesenska odjevna kombinacija Ideje za odjevne kombinacije za sljedeći tjedan: Imamo 5 outfita idealnih za svaki dan

Ovo nije jedina svečana šljokičasta haljina koja je lijepa. Posebna je, to definitivno, ali postoji još puno lijepih haljina po dućanima koje će imati isti efekt, a koje neće imati svaka druga cura.

 

 

U dućane je došao dio blagdanskih kolekcija i već se sada mogu pronaći različite party haljine! Pogledali smo kakve se još šljokičaste i posebne haljine nude i izdvajamo ti njih 15! Mogu ti poslužiti za različita svečana događanja u prosincu, uključujući i doček Nove godine i Božić. U njima ćeš izgledati svečano i definitivno ćeš zapeti za oko. Pogledaj ih sve u galeriji iznad.

Kaputi i jakne za koje bismo rado da nas griju ove zime - 15 modela koje možeš pronaći u dućanima Zimski outfit Jakna iz Pull and Beara Jakna iz Pull and Beara +12 Jakna iz Pull and Beara

party haljine svečane haljine šljokičate haljine novogodišnje haljine blagdanske haljine Moda ponuda u dućanima gdje kupiti

Još vijesti