Zlatokosa

Kao malene curice, sve smo na Disneyjeve princeze gledale kao uzorke i sigurni smo da si i ti htjela jednog dana biti jedna od njih. Ova djevojka je očitu svoju želju i ostavila jer zbog njezine kose nas sve podsjeća na Zlatokosu!

Video ove djevojke mnoge podsjeća na kadrove iz crtanog filma 'Zlatokosa' zbog njezine predivne i duge plave kose koju ima. Ne samo da joj je izrazito duga, već se vidi da joj je kosa jako zdrava, sjajna i izgleda premekano! TikTok profil ove djevojke se bazira samo na njezinoj kosi gdje cure upozorava da moraju voditi brigu o zdravlju svoje kose, a isto tako im daje savjete koje ona sama radi kako bi i sve druge cure mogle imati kosu kakvu ima ona.

 

@jo_punzel My heart is so happy rn #rapunzel #longhair #hairtok ♬ Kingdom Dance - From "Tangled"/Score - Alan Menken

 

 

@jo_punzel Please #longhair #haircareroutine #hairtok ♬ Cumbia Buena - Grupo La Cumbia

 

Ne samo da im daje savjete već i stavlja preporuke šampona i regeneratora koji su zaista dobri, a to pokazuje i njezina zdrava kosa. Kosa joj doseže čak još i ispod stražnjice zbog čega ju mnogi uspoređuju sa Zlatokosom, a i žele da joj Disney dodijeli neku od uloga u svojim filmovima ili crtanim filmovima kako bi svima mogla pokazati kakvu kosu je uspjela uzgojiti!

Frizure za tanku kosu Frizure s kojima ćeš prevariti sve oko sebe: Zbog ovih se neće vidjeti koliko ti je kosa tanka

Promjena izgleda šišanjem Dvije frizure i dvije različite osobe – ovaj dečko je dokazao kako frizura utječe na cjelokupni izgled

zlatokosa duga kosa zdrava kosa sjajna kosa savjeti za kosu

Još vijesti