Ljeto je tu, a s njime i novi modni trend – pogodan bilo za party na plaži, bilo za užurbani gradski život.

„Coastal cowgirl“ stil ili u slobodnom prijevodu, stil „kaubojke s priobalja“, već je osvojio društvene mreže. Primjerice, ako ovaj pojam pretražite na TikToku, vidjet ćete da broji nevjerojatnih 130 milijuna pregleda.

Pa o kakvom je modnom trendu točno riječ?

Inspiriran je životom na plaži, vibracijama 70-ih i kaubojskom estetikom. Zvijezde poput Sydney Sweeney, Emily Ratajkowski i Kendall Jenner objeručke su ga prihvatile pa ćemo vam pokušati pokazati koji su modni komadi nezaobilazni ovog ljeta ako se i vama dopadaju „coastal cowgirl“ vibracije.

 

 

Kaubojske čizma

Kakva bi to „kaubojka“ bila, a da nema visoke čizme sa „špic-vrhovima. Možete odabrati i gležnjače na nisku petu, ali za pravu ljubiteljicu estetike Divljeg zapada – klasični kaubojski model čizama je "must-have“. Možete ih nositi u kombinaciji s kratkom haljinom ili suknjom za maksimalno pokazivanje nogu.

Haljina od prirodnih materijala

Estetika „coastal cowgirl“ ukazuje na povezanost s prirodom, stoga birajte i prirodne materijale. Dajte prednost lanenoj ili pamučnoj haljini s cvjetnim printom.

Puno trapera

Osim traperica, od tog materijala možete odabrati topove, haljine i suknje (midi ili mini – vi birate), koje će se odlično uklopiti s kaubojskim čizmama.

 

 

Slamnati šeširi

Od modnih dodataka, jedan od nezaobilaznih, kojim ćete definitivno iznijeti „coastal cowgirl“ estetiku je slamnati šešir.

Heklani kardigani

Odaberite nježne ili pastelne bole. Nosite ih preko haljina, bluza ili samo preko kupaćeg kostima, kao kaftan.

Remeni

Svaka odjevna kombinacija u trenu će se „podignuti“ uz remen s upečatljivom kopčom.

 


 

 

 

coastal cowgirl Divlji zapad Kaubojske čizme modni trend ljeto 2023 ljetni modni trendovi s tiktoka puno trapera kaubojski stil odijevanja slamnati šeširi život na plaži kaubojska estetika stil 70-tih

Još vijesti